Поли Генова е най-слушаният български изпълнител за 2021 г. В официалната класация за най-излъчвана песен в българския ефир през изминалата година, Поли заема първо и трето място с безспорните си хитове „Last Night“ и „No More“ и така изпреварва артисти като хитмейкъра и носител на четири статуетки Грами Ed Sheeran и руската сензация Zivert.

Изминалата година бе изключително успешна за Поли Генова и изпълнителката изненада своите почитатели с редица нови хитове. Песента „Last Night“ стана сензация от самото си издаване и получи международно признание с ротации в най-известния музикален ТВ канал в света MTV. Парчето „No More“ пък, освен топ хит, е и изключително личен за Поли Генова проект. Песента разказва любовната история между нея и половинката ѝ Джоузеф, който дебютира пред камера в клипа към песента. В края на 2021 г., само два дни след като стана майка за втори път, Поли представи и новата си песен „Na Na“, с която отново се нареди на първите позиции в родните чартове. Всички сингли на изпълнителката се разпространяват дигитално във всички платформи от Warner Music чрез Орфей Мюзик.

Музиката е моят начин да предавам емоция, да зареждам с положителна енергия и да вдъхновявам слушателите. А страхотното представяне на „Last Night“ и „No More“ е огромно признание за целия екип, с който работя, и ме прави изключително горда. Благодаря за любовта и положителната енергия – именно те ме мотивират да продължавам напред! С екипа ми сме подготвили невероятни изненади за новата година и сме нетърпеливи отново да изненадаме и зарадваме публиката!“, споделя Поли Генова.

Изпълнителката изпрати изминалата 2021 г. с още редица успехи както в личен, така и в професионален план. Освен хитовете, които подари на феновете си, тя зарадва публиката и с 3 невероятно успешни концерта в Пловдив, София и Созопол. В личен план през 2021 г. семейството на чаровната певица се увеличи с още един член с раждането на прекрасната ѝ дъщеря Леа Ка̀трин, което направи годината още по-незабравима и емоционална за нея.

Поли Генова е един от най-успешните артисти на българската музикална сцена. Изпълнител е на хитовете На инат, Солени дни, Още, Героите, Perfect love, Г-н Президент и др. Поли е един от най-успешните български участници на Евровизия, като през 2016 г. печели престижното четвърто място. Песента If Love Was a Crime, с която участва, се превръща в хит в Европа. През 2015 г. Поли Генова е водеща на финала на Детската Евровизия, проведен в България, с което става изключително популярна сред феновете на конкурса по целия свят. Дълги години е жури в най-гледаните музикални риалити формати в България – X Factor и Гласът на България.

 

ОставиКоментари

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *