В интервю за списание „Vogue“ певицата Адел говори по -специално за многото промени, настъпили в живота й през последните години.

Шест години след последния си албум и пет години след световния успех на „Hello“, Адел се завръща с „Easy On Me“. Сингъл, достъпен от 15 октомври 2021 г., който дава надежда за предстоящото издаване на четвъртия й студиен албум, потенциално озаглавен „30“. Започвайки промоцията на новата си музика, 33-годишната певица даде рядко интервю за списание „Vogue“. Интервю, в което тя говори за много промени, настъпили в живота й през последните години, започвайки с развода си със Саймън Конецки, бащата на сина й Анджело (на 9 години). Двойката се ожени през 2016 г. и се раздели през 2019 г.

„Чудех се коя съм, какво искам, какво ме прави истински щастлива. Всички тези неща. Просто бях в автоматичен режим и не бях щастлива. Никой от нас двамата не направи нещо лошо. Никой от нас не се нарани един друг или нещо подобно. Просто си мислех, че искам синът ми да ме види наистина обичаща и обичана. Това е наистина важно за мен … Оттогава съм на път да намеря истинското си щастие “, споделя британската певица.

В интервюто Адел също говори за отслабването си, за свалянето на няколко десетки килограма. „Мисля, че една от причините хората да се чудят е, че това се случи в продължение на две години. Това беше заради тревогата ми. С тренировките се чувствах по -добре. Всъщност не ставаше въпрос за отслабване, а за това да стана по-силна. Станах доста пристрастена към спорта. Тренирам два или три пъти на ден … Вдигам тежести сутрин, след това ходя нормално или боксирам следобед, вечерта правя кардио“, разказва тя.

Певицата също реагира на някои критики по този въпрос. „Тялото ми беше обект през цялата ми кариера. Не е само сега. Разбирам защо това е шок. Разбирам защо конкретно някои жени са пострадали. Визуално представях много жени. Но все пак съм същият човек. И най -лошата част от всичко, най -бруталните разговори бяха за други жени, но се отнасяха за моето тяло. Бях много разочарована от това. Заболя ме. “

Накрая Адел за първи път говори за новия си партньор, спортния агент Ричард Пол. Първо бе познанство и приятелство между двама млади хора, които се срещнали за първи път преди две години на парти. През последните месеци те се сближиха и започнаха романтична връзка. „Той винаги е бил там, просто не го бях забелязала. Той е толкова забавен. Рич пристигна в точното време. Не се чувствам тревожна, нервна или изтощена. По -скоро е точно обратното. Това е напълно лудо. Аз съм 33 -годишна разведена майка и съм отговорна. Последното нещо, от което се нуждая, е да съм някой, който не знае къде се намира, който не знае какво иска. Знам какво искам. И наистина знам какво не искам “, казва тя в заключение. /БГНЕС

ОставиКоментари

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *