С увеличаване на поръчките в домашни условия по целия свят, известните личности не губят време да канят стилистите си да помогнат да боядисват или подстригват косата си. Някои правят големи промени, докато други, като Кейт Мидълтън, правят малки цветови промени като просто изсветляване на кичурите за лятото. И сега, друга кралска – добре, бивша кралска – Меган Маркъл току-що получи лъскава нова прическа.

На 14 юли Маркъл произнесе основна реч на срещата на върха за лидерство на момичетата чрез уеб камера от дома си в Лос Анджелис. Речта беше отправена пред аудитория от над 40 000 души, призовавайки жените винаги да се надграждат и да използват гласовете си.

Речта на херцогинята на Съсекс беше красива и мощна, точно както бихте очаквали. Но ние бяхме фокусирани и върху новата дълга, многопластова прическа, която носеше.

Ако се върнем към стария й живот, херцогинята винаги обслужваше погледите в двореца Кенсингтън и сега изглежда, че ще продължи да го прави с новия си съвременен не-кралски живот в Лос Анджелис.

ОставиКоментари

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *