Слънчевото изгаряне увеличава риска от рак на кожата. Слънчевото изгаряне не се случва само на почивка. Можете да изгорите дори когато е облачно.

Няма безопасен или здравословен начин да получите тен без прилагане на слънцезащитни продукти. Тенът не защитава кожата ви от вредното въздействие на слънцето.

Стремете се да постигнете баланс между защитата от слънцето и получаването на достатъчно витамин D от слънчевата светлина.

Започнете с по-голям слънцезащитен фактор и след известно време постепенно намалете на по-нисък слънцезащитен фактор.

Ето продукти за защита от слънцето.

ЗА ЛИЦЕ

FILORGA UV BRONZE FACE SPF 50+ слънцезащитен флуид за лице (бръчки + пигментация)

Иновативна технология, активираща се от слънчевите лъчи стимулира:

  • активността на важни ензими с детоксикиращ ефект, за да неутрализира вредното влияние на свободните радикали върху кожата. Висок слънцезащитен фактор SPF 50+, осигурява всеобхватна UV + IR защита, докато кожата е изложена на слънце.
  • синтеза на серамиди в кожата, играещи важна роля в кожната бариера.

Medik8 – London Physical Sunscreen Широкоспектърна слънцезащита SPF 30

Слънцезащитен крем с широкоспектърна UVA и UVB защита, който успокоява кожата и осигурява допълнителна защита срещу свободните радикали, генерирани от излагане на ултравиолетови лъчи. Богатата на естествени антиоксиданти и UV-абсорбиращи вещества формула, с лека текстура БЕЗ наночастици, помага за защитата на кожата от свободните радикали, за да сведе до минимум причините за преждевременно стареене.

ЗА ТЯЛО

PUPA Слънцезащитно мляко Спрей SPF 30

Висока степен на защита SPF 30. Меланин активатор. Водоустойчиво. За Тяло – Лице. Лека бързоабсорбираща се консистенция. Бързо и лесно нанасяне. Изключителен Melastim Tech – стимулатор на синтеза на меланин- за бърз и дълготраен тен. Хидратира и предпазва от изсушаващото действие на слънцето, вятъра и морската вода.

Piz Buin Слънцезащитен лосион за незабавен блясък SPF30

Слънцезащитен лосион с незабажна защита на UVA/UVB лъчите, най-новата иновация на Piz Biun. Бързо попиваща, неомазняваща и нелепнеща формула! Съдържа светлоотразяващи перли, които озаряват кожата с красив блясък.

ЗА КОСА

PUPA Слънцезащитно масло Спрей за коса

Защитава от вредното влияние на слънцето, солта и хлора във водата. Многофункционално средство за защита на мекотата и блясъка на косата при излагане на слънце. Защитава косата и скалпа от UVA- и UVB-лъчите, запазва интензивността на цвета и блясъка на естествени или боядисани коси.

ЗА ДЕЦА

Lavera Слънцезащитен лосион за деца SPF 50

Надеждна и моментална минерална слънцезащита специално за нежната кожа на децата с био слънчоглед и био кокос.

БИО СЛЪНЦЕЗАЩИТНА КОЗМЕТИКА

Laboratoire De Biarritz ALGA MARIS Био Слънцезащитен спрей SPF 50+

За лице и тяло, подходящ за всеки тип кожа при излагане на слънце – Хипоалергенна формула! 100% минерална защита, почти без бели следи.

ЗА ПЛАНИНА

Piz Buin Планински слънцезащитен крем SPF15 PIZ BUIN Mountain

Слънце, Студ и Вятър, защита от най високо ниво!
24 часова хидратация за защита против студ и вятър. Стабилни UVA/UVB филтри и Витамин Е против преждевременното стареене на кожата. Устойчив на вода и изпотяване.

Kozmetikata.com

ОставиКоментари

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *