Спиралите са очи са неизменна част от козметичната чантичка на всяка жена. Съществуват различни видове като за обем, за удължаване на миглите, водоустойчиви, био спирали, минерални спирали, особено подходящи за чувствителни очи, цветни и други.

Ето примери за видове спирали:

За обем
Спирала ВАМП за огромен обем от Pupa
Предлага се в 6 изключителни нюанса:

– 200 – Шоколадово кафяво
– 300 – Тъмно синьо
– 301 – Електрик синьо
– 400 – Аметист виолет
– 500 – Зелено

За удължаване и извиване на миглите
Удължаваща и извиваща спирала от Manhattan
Осигурява на миглите допълнителна дължина и извивки – Извиващо чудо! Съдържа провитамин Б5 за блясък и естествено подхранване. Подходяща за жени с чувствителни очи и тези, които носят контактни лещи.

Водоустойчиви
Водоустойчива спирала Volcano от Manhattan
Водоустойчива спирала Volcano за дишащи, супер извити мигли в интензивно черно. Екстремна водоустойчива формула – за огнени очи с дълготраен ефект.

Био спирали
Био спирала за очи за обем и извиване Curl extend EXTREME от Sante
Пленяващ обем, благодарение на веган четка, която повдига миглите от основата им и ги извива за един опияняващ поглед! Рициново и бадемово масло се грижат за миглите ви като ги подхранват.

Минерални спирали
Минерална спирала за обем в 3 цвята Volumizing Mascara от BellaPierre
Дълготрайната спирала Bellapierre прави миглите ви значително по-дълги, обемни и плътни. Подходяща е и за чувствителни очи.

Безцветни спирали
Безцветна минерална спирала Clear Mascara от BellaPierre
Тази безцветна спирала без парабени подхранва и удължава миглите – може да се използва като гел за мигли и вежди или като цветна спирала след потапянето й в избрания от вас цвят минерални сенки.

Kozmetikata.com

ОставиКоментари

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *