e-SHOP

Зачервявания по лицето, Розацея и ISISPHARMA FRANCE

  • 10.02.2016
  • Автор: Светлана Илкова
e-SHOP, Зачервявания по лицето, Розацея и ISISPHARMA FRANCE

e-SHOP, Зачервявания по лицето, Розацея и ISISPHARMA FRANCE

Създадена през 1988 година Лабораториите ISISPHARMA FRANCE се специализираха в развитието на дерматологични продукти, които третират различни проблеми като акне, хиперпигментация, розацея. Накратко Laboratoires Isispharma намериха своето международно признание в разработването на формули, адаптирани към всеки тип кожа.
 
През годините марката се позиционира много добре в над 64 страни от целия свят и е лидер в успешното третиране на зачервяването и розацеята.

Ето два от хитовите им продукта:

1. Kрем за лечение на розацея при чувствителна кожа RUBORIL expert S 30 мл

Показания:
Розацеа и заболявания, които водят до зачервяване на кожата и трайно разширени капиляри.

РУБОРИЛ ЕКСПЕРТ S е комбинация от различни растителни съставки, които укрепват съдовата стена, притежават съдосвиващ ефект и заличават видимите капиляри.

Начин на приложение: РУБОРИЛ ЕКСПЕРТ S трябва да се използва в продължение на два - три месеца, като се намазва два пъти на ден.

Състав: 1% екстракт от златна лайка, екстракт от листата на арника, екстракт от кипарисови семена, екстракт от многоцветна момкова сълза, екстракт от мимоза, масло от карите и глицерин.

2. Крем за лечение на розацея с фактор 50+  RUBORIL expert 50+

Показания:
Розацеа и заболявания, които водят до зачервяване на кожата и трайно разширени капиляри.

РУБОРИЛ ЕКСПЕРТ 50+ е комбинация от различни растителни съставки, които укрепват съдовата стена, притежават съдосвиващ ефект и предпазват кожата в най-висока степен от слънчеви лъчи.

Начин на приложение: РУБОРИЛ ЕКСПЕРТ 50+ трябва да се използва в продължение на два - три месеца, като се намазва 1-2 пъти дневно.

Състав: 1% екстракт от златна лайка, физични и химични филтри.