e-SHOP

Укрепващ крем-гел с водорасли срещу целулит с охлаждащ ефект

  • 14.05.2013
  • Автор: Kozmetikata.com
e-SHOP, Укрепващ крем-гел с водорасли срещу целулит с охлаждащ ефект

e-SHOP, Укрепващ крем-гел с водорасли срещу целулит с охлаждащ ефект

ХАРАКТЕРИСТИКИ:
Тази специална формула е разработена от специалистите на Guam, за да осигури въздействие върху целулита, използвайки превъзходните свойства на охлаждането. Този крем допълва и усилва действието на терапията с водорасли Guam "охлаждаща формула", имат липодиалитично действие, тонизира микроциркулацията, стяга кожата и й придава еластичвост и свежест.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ:
Този крем-гел съдържа екстракти на водорасли Guam в глицерин, ментол, растителен екстракт от слез, растителен екстракт от бръшлян, етерично масло от лимон, етерично масло от грейпфрут.

ОПАКОВКА:
-Туба 250 ml

НАЧИН НА УПОТРЕБА:
Нанесете на местата, които ви интересуват с лек масаж докато се абсорбира напълно. Абсорбира се от кожата без остатъци. Подходящо е за ежедневна употреба самостоятелно или веднага след прилагане на калта от водорасли Guam "охлаждаща формула".

LACOTE е основана през 1986 от Едижио Сиена, експерт в процедури за красота и голям любител на морето. От тогава до сега се разработват различни смеси на морски водорасли богати на олиго-елементи и минерали с глина и множество екстракти и етерични масла от различни плодове и растения. Днес марката "GUAM" е позната в повече от 32 държави по целия свят като най-резултатната стратегия за отслабване и борба против целулита с видими резултати още при първите приложения.


Този продукт може да закупите от ТУК