e-SHOP

Подаръци за абитуриентки

  • 06.04.2019
  • Автор: Светлана Илкова
e-SHOP, Подаръци за абитуриентки

e-SHOP, Подаръци за абитуриентки

e-SHOP, Подаръци за абитуриентки

e-SHOP, Подаръци за абитуриентки

e-SHOP, Подаръци за абитуриентки

e-SHOP, Подаръци за абитуриентки

Едни от най-изящните подаръци за абитуриентките са палитрите с гримове, подаръчните комплекти с грим или куфарчетата за грим. Разнообразието от форми и цветове е голямо.

При палитрите с грим ако момичето е със светли очи, се спрете на синьо-зелените, лилави и розови нюанси. Ако е стъмни очи - изберете кафявите и златисти тонове.

Куфарчетата с грим съдържат всички цветове на дъгата, така, че са подходящи за всяка абитуриентка.

1. Палитра за грим BIRD 4 в циклама от Pupa
Богата гама от продукти за цялостно лице, очи и устни. Коректорът свежда до минимум малките несъвършенства на кожата, кремообразният руж придава на лицето естествен ефект, а компактният го извайва. Изсветляващият крем създава ценни светлинни точки, компактният дава чист светлинен ефект. Компактните сенки с мека, пигментирана и лесна за смесване текстура позволяват да се получи модулен резултат и да се създаде уникален вид. Главните сенки са тяхната идеална основа и увеличават задържането, докато моливът за окото очертава дълбочината на погледа. Ярките червила правят устните дефинирани и блестящи, класическите червила с топяща се текстура им придават безупречен цвят, а матовите червила позволяват да получите сложен кадифен ефект. Супер лъскавият гланц увеличава обема на устните.
Цена 65 лв.

2. Палитра за грим PUPART S 012 от Pupa
Професионална палитра, посветена на грим за очите.
Коректори, грунд, компактни сенки с копринено докосване зa матово покритие, за да изглеждат дълбоки и сложни, лъскави от металния ефект и блестящи за един по-интензивен вид.
Цена 61 лв.

3. Подаръчен комплект "Комплект за грим" книга от Markwins
Комплект макияж с уникален дизайн на книга, с голямо огледало и ценни съвети за постигане на перфектен грим. Представен в богато цветово разнообразие за създаване на различни грим визии.

Прекрасен подарък!
Цена 35 лв.

Комплект продукти за грим в метален сребрист куфар с дръжка и секретно закопчаване. Идеален както да бъде комплекта с вас при пътуване, така и за съхраняване на гримове, бижута, аксесоари.
Прекрасен подарък!

Цена 61 лв.

Kozmetikata.com