Диети и фитнес

Диета 3 + 2 + 1

Диети и фитнес, Диета 3 + 2 + 1

Диета 3 + 2 + 1 е създаден специално за Джесика Алба от диетолога Рамона Браганза. Към нея тя прибягва след раждането на дете то си и я прави докато кърми, а ефектът е поразителен.

Авторката на диетата Рамона е привърженик на режима на хранене Саут Бийч. Но най-прочутият й трик е методът "3-2-1". По отношение на храната това означава 3 умерени хранения, 2 леки междинни закуски и поне 1 литър вода на ден.

Формулата се е оказала магическа за възвръщането на идеална фигура.

"Основните ястия са предимно от не тлъсто месо и салата, като общите калории за деня са около 1 700. Напълно се избягват захарта, сосовете и солта", споделя част от съставките  на чудодейната си рецепта за красива фигура Рамона Браганза. Забранени са всякакви сладкиши, туршии, фаст фуд, сосовете с високо съдържание на мазнини.

Основните компоненти на менюто трябва да бъдат пресни и органични продукти.
Ето какво е било менюто на Джесика Алба.


- Закуска - бъркани и запечени белтъци от яйца, овесена каша с плодове или извара с всеки сушени плодове или пресни плодове.

- Обяд - Предимно месо или риба, салата от всякакви зелени зеленчуци.

- Вечеря - Пилешко варено и  варен ориз от кафяви сортове.

- Допълнително хранене 1 - ядки или сушени плодове.

- Допълнително хранене 2 - нискомаслено кисело мляко.

Ако искате да се отървете от излишните килограми възможно най-бързо, след това към звездна диета трябва да свържете повече и упражнява ежедневно. Що се отнася до тренировките, които неизменно придружават хранителния режим, Рамона отново прилага метода "3-2-1" и той включва: кардио в три етапа, кръгова тренировка в два и упражнения с малки тежести за горната част на тялото.

Оптималното спазване на диетата е три месеца.

Kozmetikata.com


последно от справочника
Абонамент