Диети и фитнес

NESTLE FITNESS стартира кампания "МИСИЯ: ОБИЧАЙ ТЯЛОТО СИ" в подкрепа на позитивното мислене на младите жени

Диети и фитнес, NESTLE FITNESS стартира кампания

Диети и фитнес, NESTLE FITNESS стартира кампания

Диети и фитнес, NESTLE FITNESS стартира кампания

Ново глобално изследване разкри, че над 50% от дамите се чувстват много по-неудовлетворени от телата си в сравнение със своите майки, когато са били на тяхната възраст. Проучването изтъква, че днес в медиите има много по-позитивна нагласа към тялото, отколкото в миналото, но въпреки това близо 70% от жените смятат, че майките мислили много по-позитивно от тях. Освен това 73% от дамите вярват, че в миналото е било много по-лесно да се води здравословен начин на живот.

По този повод през 2016 година Nestle Fitness стартира кампанията "Мисия: Обичай тялото си" като важен и подкрепящ партньор на жените по пътя им към това да се чувстват все по-самоуверени във всеки един етап от живота. Марката вярва, че изграждането на увереност в тялото започва с предприемането на простички, но положителни действия. Партнираща си с независими експерти по хранене, езика на тялото и блогъри, кампания "Мисия: Обичай тялото си" на Nestle Fitness представлява един цялостен подход, предоставящ на жените бързи и лесни начини да започнат да действат, да мислят и да се хранят позитивно всеки ден.

Представители на зърнени закуски Nestle Fitness споделят, че много от жените все още не успяват да се почувстват добре в "кожата си", въпреки че съвременното поколение разполага с по-лесен достъп до вдъхновение и възможности във всички аспекти на живота си по начин, който не е бил възможен за миналите поколения. Съвременните дами страдат от по-ниско самочувствие по отношение на телата си. Изследването показва още, че няма магическа формула, а по-скоро редица дребни фактори, които определят дали жените се чувстват уверени в телата си или не. Различните дейности и храната са също толкова важни, колкото и нагласата в това дамите да мислят позитивно не само за телата си, но и за живота.

"Мисия: Обичай тялото си" на Nestle Fitness се стреми да насърчи позитивното мислене, активния начин на живот и балансираното хранене. На уебсайта на марката: https://nestle-fitness.com/bg дамите могат да намерят разнообразни съвети, рецепти и полезно съдържание относно изграждането на по-добро самочувствие чрез езика на тялото, нагласата и позитивното хранене.

За Nestle Fitness:
Nestle Fitness е зърнена закуска, която осигурява на жените вкусно и полезно начало на деня. С пълнозърнести култури като основна съставка, Nestle Fitness е естествен източник на фибри и съдържа витамини и минерали, включително Калций и Желязо.

Лансирана през 1996 г. от Cereal Partners Worldwide (CPW), Nestle Fitness е една от най-известните марки зърнени закуски на NESTLE в световен мащаб. Днес Nestle Fitness се продава в 70 държави със значително присъствие в Мексико, Италия, Франция, Испания и Гърция.