Здраве

Ряпа за прочистване и отслабване

Здраве, Ряпа за прочистване и отслабване

Ряпата е нискокалоричен зеленчук с много полезни свойства. Тя е богата на органични киселини, въглехидрати, флавоноиди, протеини и стероли.

Ряпата е богата на витамин С, който поддържа имунитета, стените на кръвоносните съдове и подобрява храносмилането. Кореноплодните култури притежават противовъзпалителни, антисептични и диуретични свойства, които позволяват да се премахнат инфекциите и да се укрепи защитната бариера на организма.

Сокът от ряпа се прилага като успокоително средство, способно да нормализира процесите на централната нервна система.

В частност черната ряпа е средство за дрениране на черния дроб и жлъчния мехур, подпомагайки по този начин елиминирането на токсините от организма. Традиционно се използва заради нейните диуретични свойства. Не напразно тя е съставка и в някои продукти за отслабване и детоксикация, както и ценна съставка на диетични режими.

Троа Шен АНТИ ВОДА за отстраняване на излишната вода в организма
Благоприятстват отводняването и отслабването. Приготвена по патентована формула, клинично доказано допринася за елиминирането на излишната вода в тялото, подпомага термогенезата и подобрява фигурата. Активните съставки (гуарана,блатен тъжник, пирен, ясен, артишок, черна ряпа), включени във формулата, са известни със своите диуретични и подпомагащи нормалната работа по прочистване на организма свойства. Резултатът е тъкани без излишна вода, прoчистено и по-добре оформено тяло.

Черната ряпа има жлъчегонно, пикочогонно и отхрачващо действие, ускорява отделянето на жлъчен сок. Използва се при жлъчнокаменна болест, панкреатити, хроничен хепатит, лениви черва, храносмилателни разстройства, пясък в бъбреците и пикочния мехур, счупвания на кости, невралгии и бронхит. Ускорява перисталтиката на червата, което предизвиква очистителен ефект, подпомага храносмилането и отстраняването на газове от червата.

Kozmetikata.com


последно от справочника
Абонамент