Сексбокс

Секс или раздяла?

Сексбокс, Секс или раздяла?

Ако нещо във връзката ви куца, но не искате да се разделяте с партньора или да потърсите приключение настрани, то определено се нуждаете от съвет на специалист. Ето някои идеи, които могат да помогнат...


Сексолози и психолози съветват да си направите секс по разписание. Набележете си определени дни, когато непременно ще се посветите един на друг. От една страна, това изглежда твърде делово и програмирано, но пък от друга, имате шанс да се подготвите, да се настроите, да се сетите за купуването на цветя или да подготвите вечеря на свещи.

Ако партньорът/ката не желаят секс, не го приемайте, че това непременно е свързано с вашата личност. Приемете като нещо нормално, че има моменти, когато на човек изобщо не му е до интимност. В крайна сметка човешките отношения не свършват с нея. Потърсете други начини да покажете заинтересоваността си един към друг.

Друг съвет на експертите - не се ококорвайте – е да мастурбирате. И да не се притеснявате от това (също не се ококорвайте). Може би пък вашият партньор/ка ще забележи и ще поиска да се присъедини към вас. Приемете това, което вашият партньор/ка е готов да ви даде в дадения момент. Ако се предлага просто да полежите един до друг, съгласете се. Следващия път, когато вие сте уморен/а той или тя ще се съгласят само на галене с ръцете.

И не се страхувайте от промени. Ако чувствате, че отношенията не се развиват, ако в леглото цари скука или губите интерес към партньора/ката, не се страхувайте да говорите за това. Така по-лесно се намира решение, по-лесно се понася и периода до промените.

Ако пък се решите на радикални промени, по-добре предупредете отрано партньора/ката. /БГНЕС


последно от справочника
Абонамент