Сексбокс

Високите мъже правят повече секс

Сексбокс, Високите мъже правят повече секс

Учените в Калифорния установили, че високите мъже правят повече секс  сравнение с ниските. Те разкриха връзката между височината, теглото и броя на сексуалните партньори, пише "Индипендънт".

В проучването на университета Чапман са участвали 60 058 хетеросексуални мъже и жени. Ученит са установили, че по-ниските мъже имат по-малко сексуални партньорки. Същото е валидно и за мъже и жени с тегло под нормата, които също по-трудно успяват да си намерят секс половинка.

Изследването показва, че високите мъже имат средно между една и три партньорки повече в сравнение със съмишлениците им с по-нисък ръст.

Д-р Дерек Фредерик, доцент по психология в университета, обясни, че констатациите потвърждават, че височината е релевантен фактор на "пазара на чифтосване". Научните изследвания многократно показват, че жените предпочитат по-високи от тях мъже , като повечето представителки на нежния пол имат минимален праг на височина, за да разгледат човека срещу тях като потенциален секс партньор.

Резултатите показват още, че между 33 и 44 години хората имат средно осем партньори. 58% от мъжете и 56% от жените са имали средно пет креватни половинки, а 29 на сто от мъжете и 56 на сто от жените признават, че са спали с повече от 14 души. /БГНЕС


последно от справочника
Абонамент