Уреди за красота

Фотоепилатори у дома – какъв да изберем?

Уреди за красота, Фотоепилатори у дома – какъв да изберем?

Уреди за красота, Фотоепилатори у дома – какъв да изберем?

Уреди за красота, Фотоепилатори у дома – какъв да изберем?

Уреди за красота, Фотоепилатори у дома – какъв да изберем?

Уреди за красота, Фотоепилатори у дома – какъв да изберем?

Удобството да се обезкосмяваме у дома е незаменимо. Освен това за качеството му е важно да е дълготрайно и безболезнено. Именно такова е обезкосмяването с фотоепилаторите за домашна употреба.

При използването на фотоепилатори трябва да се следват няколко основни принципи.

Кожата трябва да е предварително избръсната, за да достигне енергията до фоликулите и да се погълне от пигмента, а не да действа на повърхността. От значение е интензитетът на светлинния импулс спрямо цвета на космите и кожата. Имащите светлоруси, рижи и бели косми да не се надяват на перфектни резултати или поне не при всеки уред.

Също така е добре фотоепилаторът да се използва преди придобиване на тен.

Поддържането на резултатите е индивидуално и зависи от повторното израстване на космите. Добре е да се прави по 1 процедура на всеки 2 седмици. а резултатите се очакват след 4-6 процедури в зависимост от уреда.

Добре е бръсненето на космите преди процудера да се прави по посока на растежа на космите и да се збягват порязвания и раздразнения.

Ето някои качествени фотоепилатори за домашна употреба
Фотоепилатор Silk'n Infinity eHPL 400 000 импулса + подарък специален лосион за третиране за след процедура
ЕHPL™ технология: най - новата и усъвършенствана технология за перманентно обезкосмяване в домашни условия! Подходящ за всички цветове на кожата, дори и най - тъмните и почти всички цветове на косъма. 5 нива на сила: премахва космите 2 пъти по-бързо! Подходящ за лице и тяло: без болка и раздразнение. 400,000 импулса. До 92% намаляване на окосмяването след изпълнение на препоръчителния в инструкциите брой процедури.  2 метода на работа - пулсиране и плъзгане. Оптимлна площ: 3 cm². Не са необходими допълнителни консумативи. С включено безплатно мобилно приложение за планиране на процедурите и др екстри.

Фотоепилатор ME MY ELOS TOUCH - 300 000 импулса + Приставка за прецизно третиране
За да постигнете професионално обезкосмяване в домашни условия, на всички цветове кожа, Ви е нужен този единствен по рода си уред! Единственият фотоепилатор, при който не е необходимо предварително бръснене! Най - бързият и лесен начин да постигнете перманентно гладка красива кожа (един цял крак само за 10 минути!). Най-иновативната ELOS технология - комбинация от IPL и RF. Площ на третиране 6 см2 и мощност цели 9 J/cm2. В комплект с приставка за прецизно третиране на малки участъци - подарък!

Фотоепилатор 150 000 импулса ME MY ELOS TOUCH
Революция в обезкосмяването - mē ВТОРО ПОКОЛЕНИЕ! С включена кварцова лампа от 150 000 импулса. Първият и единствен уред за професионално обезкосмяване в домашни условия, подходящ за всички цветове на кожата и окосмяването. Най - бързият и лесен начин да постигнете перманентно гладка красива кожа (един цял крак само за 10 минути!). Най-иновативната ELOS технология - комбинация от IPL и RF. Площ на третиране 6 см2 и мощност цели 9 J/cm2.

Фотоепилатор Silk'n Glide 50 000 импулса
Silk'n Ви представя най-удобния си и компактен уред! Идеален е за деликатните части на тялото. Издържа до 50 000 импулса и лампата е с площ 3 cm². Скоростта му зависи от степента на сила. От 1 импулс на секунда до 1 импулс на 3.5 секунди. Специално създаден, за да можете да го използвате целогодишно, дори и върху кожа с тен!

Kozmetikata.com