int(36909) array(3) { ["storyid"]=> string(5) "36909" ["title"]=> string(42) "Красиво-лице-в-4-стъпки/" ["rubrname"]=> string(30) "Уреди-за-красота" } array(3) { ["storyid"]=> string(5) "36909" ["title"]=> string(42) "Красиво-лице-в-4-стъпки/" ["rubrname"]=> string(30) "Уреди-за-красота" } Красиво лице в 4 стъпки | Kozmetikata.com
 

Уреди за красота

Красиво лице в 4 стъпки

Intelligen beauty massager II
  • 05.01.2011
  • Автор: Светлана Илкова
Уреди за красота, Красиво лице в 4 стъпки

Уреди за красота, Красиво лице в 4 стъпки

Това е технологичен уред за грижа за кожата в домашни условия. Уредът е предназначен за намаляване на бръчките по лицето и предотвратяване на тяхната поява, както и за цялостното подобряване жизнеността на кожата.

Благодарение на своите 4 специфични програми Intelligent Beauty Massager II комбинира действието на йоните, инфрачервените лъчи и микро – масаж с вибрации, съчетани с продукти за грижа за кожата.

Необходими са ви само 16 минути на ден, в удобно за вас време и място, за да се предпазите от появата на бръчки или да ги намалите, да направите вашата кожа тонизирана и еластична.

Удобният за потребителя дизайн, с елегантен и компактен вид, с формата на модерен мобилен телефон, прави този уред удобен за носене и използване. Интелигентният му дисплей няма да ви остави да пропуснете нито един момент от целия процес на третиране.