Уреди за красота

Уреди за домашна красота

  • 17.08.2007
  • Автор: Светлана Илкова
Уреди за красота, Уреди за домашна красота

Уреди за красота, Уреди за домашна красота

Уреди за красота, Уреди за домашна красота

Уреди за красота, Уреди за домашна красота

Уреди за красота, Уреди за домашна красота

Уреди за красота, Уреди за домашна красота

Това са уредите, които ни спестяват време, пари, предоставят ни качество, поддържат се лесно, и заемат все по-малко място.По-всяко време:

Обикновено работното време на повечето козметични салони не е съобразено с вашето, имате прекалено много работа и не ви остава време да отидете в някой салон за красота. Тези уреди ще ви позволят да се грижите за тонуса и добрият си вид в домашни условия.

По евтино! В това няма спор. Със сигурност ще спестиш средства, ако правиш някои от процедурите в къщи.

Разбира се липса усещането,че сте отишли да се по-глезите в някой салон  за красота. Въпреки това уредите, които си купувате от магазина също са професионални.

Нека започнем от горе. Грижата за косата е много важна. Ако знаете как да и придадете обем или да си направите страхотна прическа, няма да останете незабелязани. За целта трябва да разполагате с добър сешоар. ROWENTA CV8040  е това, от което се нуждае всяка жена. Благодарение на  функцията Vital, можете да регулирате температура и така ще щадите повече косата си. Малкият отвор на концентратора ви осигурява перфектно разресване.

Следваща стъпка за косата е машата на Bosch PHS 2105 BEAUTIX CREATIVE.  Това е специална маша за коса, която разполага с електронен контрол на температурата, осветен бутон за включване и изключване и защита от изгаряне. Нагряващите повърхности са керамични. Уредът е компактен и се побира в малка дамска чанта.

Друга важна част от тялото на една жена са ръцете. За всяка жена поддържането на ръцете и маникюра са много важни. Предлагаме ви комплект за маникюр и педикюр. Той се състои от 10 части с различни приставки. Работи с акумулаторна батерия.

За перфектен тен преди да заминете на море. Използвайки PHILIPS HB945 INNERGIZE и ще получите мечтаният тен. Инфрачервените лъчи подобряват кръвообращението, затоплят и в резултат ще се чувствате  обновени и жизнени. Компактен е и може да се прибере в малко куфарче.

Ваничка за масаж на крака- UFESA BH 5613 SPA COMPACT. Ваничката е идеална употреба в домашни условия. Има три режима на работа – масаж, пулсиране, масаж и пулсиране, и 180 масажиращи точки. Уредът е стабилен, разполага с предпазно капаче срещу разливане и изплъзване на краката.