Уреди за красота

Фотоепилация в домашни условия

  • 17.04.2019
  • Автор: Светлана Илкова
Уреди за красота, Фотоепилация в домашни условия

Уреди за красота, Фотоепилация в домашни условия

Фотоепилаторите са нов феномен в козметичните уреди за жените, а също и при мъжете. Днес разнообразието от фотоепилатори за домашни условия е голямо, но при избора трябва да се проследят някои характеристики.

Предимството на фотоепилаторите в сравнение с лазерната епилация в салоните е, че може да се прави на по-тъмни кожи и по-светли (червени) косми. Освен това се премахва болката при восъчните епилации, врасналите косъмчета при бръснене, синини, сърбеж, инфекции и други прояви от конвекционалните средства. Можете да го използвате на краката, ръцете, подмишниците, бикини зоната, горните устни и други части, които се нуждаят от обезкосмяване.

Как да изберем правилния фотоепилатор?

На първо място трябва да се има в предвид броя на светлинните импулси
Колкото повече импулса има, толкова по-добре. По принцип за цяло тяло за една процедура са необходими 1000 импулса. Така, че от 150 000 импулса нагоре са достатъчни за дълго време. Някои фотоепилатори са със сменяеми лампи, което ви позволява да използвате уреда още повече.

Площ на лампата
Този показател трябва да бъде възможно най-голям. В противен случай ще трябва да преминете през едно и също място няколко пъти, без посредственото изразходване на тези импулси. Кой индикатор е оптимален? Колкото по-голям, толкова по-добре. Но със сигурност не по-малко от 3-4 cm2.

Захранване
Добрите модели могат да работят дълго време без допълнително зареждане. Също така можете да закупите устройство, което работи от мрежата.

Сила на импулса
Кои показатели е най-добре да изберете тук? Според експерти, 5 J / cm2 се считат за доста безопасни.

Ще се спрем на някой добри фотоепилатори:
Еднакво ефикасен при всички видове окосмяване и цвят на кожата.
Най-иновативната ELOS технология.Това е първата и единствена технология, която комбинира силата и ефективността на IPL (Intense Pulse Light) и RF (радиочестотна енегрия).

Постигнете желаните резултати лесно и безопасно. Можете да използвате в зоната под скулите: горна устна, брадичка, бакенбарди по цялото тяло!

Патентована технология Touch & Glide, благодарение на която обезкосмяването е лесно, бързо и ефективно. Уредът автоматично излъчва импулс. Има 3 сензора: за цвят; докосване и движение на кожата. Фотоепилаторът е подходящ за употреба след излагане на слънце и може да се използва и върху кожа с тен.

– eHPL™ технология: най - новата и усъвършенствана технология за перманентно обезкосмяване в домашни условия!
– Подходящ за всички цветове на кожата, дори и най - тъмните и почти всички цветове на косъма
– 5 нива на сила: премахва космите 2 пъти по-бързо!
– Подходящ за лице и тяло: без болка и раздразнение
– 400,000 импулса

Светлана Илкова