Свободно време

Годината на Огнения Петел според Китайския зодиак 2017

  • 27.01.2017
  • Автор: Светлана Илкова
Свободно време, Годината на Огнения Петел според Китайския зодиак 2017

Свободно време, Годината на Огнения Петел според Китайския зодиак 2017

Свободно време, Годината на Огнения Петел според Китайския зодиак 2017

Свободно време, Годината на Огнения Петел според Китайския зодиак 2017

Официално напускаме годината на Маймуната и навлизаме в годината на Петела на 28 януари. Каква ще бъде тя?

На 28 януари 2017 започва Годината на Огнения Петел според Китайския зодиак. Петелът е символ на новото начало, смелостта и справедливостта. Годината няма да е лека, но като цяло ще е успешна, с цената на много търпение и труд.

Цветовете, които ще носят късмет през периода са кафяво, златисто и жълто. Зеленият цвят било то като цвят на дрехите или интериорни решения в дома ще донесе топлота и хармония с околните.

Касметлийските числа ще са  5, 7 и 8.

Китайските зодии се определят от годината на раждане. Ако не знаете коя е вашата зодия по китайския хороскоп, проверете в таблицата.

Ето какво ще донесе Огнения Петел на всяка една от останалите зодии.

Зодия Плъх
Изключително успешна година за Плъха. В личен план годината ще спокойна, изпълнена с приятни срещи с приятели и роднини. В здравословно отношение всичко ще е наред. Онези, които нямат партньор, ще срещнат перфектната половинка. В служебно отношение ви е необходима повече активност, за даразкриете потенциала си. Не се разпилявайте.

Зодия Бик
За Бика, Годината на Петела ще донесе щастие и спокойствие. Очаквайте осъществяване на отдавна правени планове. В професионален план ви очакват много успехи, но е добре да ги пазите за себе си и да не споделяте с околните. Бъдете внимателни, защото в работата можете да срещнете завист от колеги, възможни са предателства.

Зодия Тигър
Приятелствата са ключовият фактор за следващата година на Тигъра. Годината не е подходяща за правене на сериозни стъпки като брак, дете, годеж, започване на общо съжителство. В работата ви очаква голям успех, признание и повишение.

Зодия Заек
Зайци, бъдете предпазливи. Не предприемайте рискови инвестиции, големи крачки в личен и професионален план. Късметът не е на ваша страна в личен план и са възможни проблеми. Отдайте се на близките си хора и бъдете внимателни с новите познанства.

Зодия Дракон
Очаква ви емоционално натоварена година, изпълнена с градивна критика от близки хора. В личен план очаквайте конфликти, които обаче ще се разрешат бързо. Годината на Петела за вас ще е пълна с нови приятелства. Очаквайте напредък в професионален план.

Зодия Змия
Ако сте родени под знака на Змията, ви очакват много щастливи събития, както в личен, така и в професионален план. Ще срещнете партньор, с който ще започнете стабилна връзка. Не се поддавайте на разрушителни емоции.
2017 Годината на Петела за зодия Кон

Зодия Кон
Очаква ви спокойна година, изпълнена с пътувания и приключения. Ще имате предизвикателства, но ще ги преодолеете без проблем. Годината е подходяща за изграждане на кариера. Обръщайте повече внимание на близките си и отдайте всяка свободна минута на семейството си.

Зодия Коза
Търпението, което не ви е силната страна, най-накрая ще бъде възнаградено. Годината ще ви донесе успехи в много начинания, върху които работите от години. Годината на Петела ще е период, в който ще получите отговори на много въпроси в личен и професионален план. Промяната ще е редовният ви спътник. Бъдете предпазливи с нови инвестиции и финансови дела.

Зодия Маймуна
Очаквайте година, пълна с професионални успехи и признание. Някои ще сменят напълно сферата на работа. В личен план, през първата половина на Годината на Петела бъдете внимателни, избягвайте конфликтите. Като цяло обаче отношенията с половинката ще са по-хармонични от всякога.

Зодия Петел
За Петела годината на Петела ще е изпълнена с успехи. Бъдете смели и уверени във всичко, с което се заемете, както в работата, така и в личен план. Очаква ви ново запознанство, което ще промени живота ви. Търсете баланса във всичко.

Зодия Куче
Очакват ви изненади, за които не сте си и помисляли. Ще трябва да се подготвите да взимате бързи решения. Спонтаността ще ви помага. В личен план всичко в  отношенията ви с партньора е наред. Ако сте сами, не очаквайте любовта на живота ви да се появи през Годината на Петела, очакват ви по-скоро мимолетни авантюри, но и доста забавление. В работата ще ви е напрегнато.

Зодия Прасе
2017 година ще е сравнително спокойна, стига да сте търпеливи. Бъдете последователни в действията си и не прибързвайте. Може да започнете доста проекти, които ще финализирате в бъдещето. Намерете начин да си почивате повече и работете върху вътрешното си спокойствие. Бъдете по-пестеливи.

Kozmetikata.com