Свободно време

Абитуриентски грешки – как да ги избегнем

  • 11.05.2013
  • Автор: Светлана Илкова
Свободно време, Абитуриентски грешки – как да ги избегнем

Изцепки 2012

Свободно време, Абитуриентски грешки – как да ги избегнем

Изцепки 2012

Свободно време, Абитуриентски грешки – как да ги избегнем

Изцепки 2012

Свободно време, Абитуриентски грешки – как да ги избегнем

Изцепки 2012

Очаква се абитуриентите на 2013 да бият всички рекорди в областта на лошото облекло. Тайничко се надяваме, че няма да е така! Дори бихме казали, че това, което видяхме като ужасялащ стил през изминалите години, още повече контрастира на дизайнерските тоалети и умението да се обличаме.

Какво ни шокира през миналата година
Явното не познаване на формите на тялото на девойките завършващи училище ни потресе. Дори това да не се изучава като предмет в училище, все си мислим, че в повечето български домове огледала не липсват. Явно тук въпросът е дълбоко философски. Психолозите биха казали, че се получава сблъсък на Искам и Трябва. Искам къса рокличка, ама трябва да нося по-дълга, защото бедрата ми са дебели. Ама толкова много искам, а и нагонът ми е толкова силен, че в крайна сметка си я купувам и отивам на бала. После – смях в залата…

Телесата, които се показаха, дори и да са с прилична визия ни дойдоха малко в повече. Вярно е, че за всеки влак си има пътници, но защо да превръщаш абитуриентския си бал в Лъвов мост. Гол гръб – да, голо пъпче – може, голо всичко – стига толкова.

Нека бодиарт изкуството да си остане в галерията. Първо трябва да споменем, че уважаваме изкуството и творците. Не одобряваме, когато то се превръща от обект на естетическа наслада, в обект за хумор без пощада. Дори и да искате да се отличите с оригинално мислене на бала, това не е най-подходящия начин. Или пък не?

Какво да изберем през 2013
До тук с критиките. Изборът на абитуриентките си е техен. Само ще подчертаем какво в тоалетите ще е най-модерно тази година.

Хит са наборите, блестящите пайети по цялата рокля, ефирните материи, шифона и дантелата. Златната рокля е топ тенденция. Препоръчва се предимно за брюнетки и момичета с тъмен тен. За блондинките - светло синьо. За всички - нежните пастелни тонове - розово, бяло. Сребристо също е актуално за балните рокли през 2013 и подхожда на всички. Тук водещ ще е и изборът на аксесоар.

Воланите се върнаха на мода. Ако избирате рокля с волани, съобразете я задължително с формите на тялото си. Ако много държите да покажете прелестите си, направете го дискретно. Изберете тоалет с ефирни прозрачни материи. Ще сте по-секси, отколкото без дрехи…

Ако обичате да танцувате, заложете на късата рокля. Роклите тип русалка пък са за тези, които имат перфектни форми и желаят да ги подчертаят.

Не забравяйте обувките. За тях има само две правила – да подхождат на тоалета и да са удобни.

С нетърпение очакваме да видим изборът на абитуриентките за 2013. Бъдете сигурни, че някъде в тълпата изпращачи, с фотоапарат в ръка ще бъдем и ние.

Kozmetikata.com