Свободно време

Национална конференция по Физикална и Рехабилитационна медицина

  • 22.10.2019
  • Автор:
Свободно време, Национална конференция по Физикална и Рехабилитационна медицина

НАЦИОНАЛНА КОНФЕРЕНЦИЯ ПО ФИЗИКАЛНА И РЕХАБИЛИТАЦИОННА МЕДИЦИНА
НА ТЕМА: "КОМПЛЕКСЕН И МУЛТИДИСЦИПЛИНАРЕН ПОДХОД В СЪВРЕМЕННОТО РЕХАБИЛИТАЦИОННО ЛЕЧЕНИЕ"
24 - 27 октомври 2019 г. – к. к. Св. Св. Константин и Елена, хотел "Астор Гардън" 5*


Гости на откриването на конференцията ще бъдат проф. Тодорка Костадинова - зам.ректор на МУ Варна и генералният мениджър на Св.Св.Константин и Елена г-жа Елена Косева.


Гост лектори ще са  водещи специалисти от МУ Варна - проф. Пламен Панайотов,  кардиохирург от УМБАЛ "Св.Марина", номиниран за лекар на 2019 година и д-р Б.Илиев от неврохирургията на университета.Лектори ще са проф.Кинов, специалист по ортопедия и травматология от УМБАЛ "Царица Йоанна"- София и проф. Божинов, специалист по неврология и клинична неврофизиология МУ - Плевен.На конференцията ще бъдат представени 50 доклада в различни области на физикалната и рехабилитационна медицина(ФРМ).
Заседанията ще бъдат председателствани от известни специалисти от нашата специалност - проф.Елена Илиева, доц. Алексиев, доц. Любина Веселинова, доц. Мая Кръстанова, доц.Такева и др.Темата на конференцията насочва към специфичният интердисциплинарният характер на ФРМ, а поканените  лектори от другите специалности са потвърждение на тази специфика.Kozmetikata.com