Свободно време

Иновативен център по изкуства открива и развива таланта на децата

Свободно време, Иновативен център по изкуства открива и развива таланта на децата

Свободно време, Иновативен център по изкуства открива и развива таланта на децата

Ако понякога децата ви се държат като дяволчета, не се плашете! Във всяко дете се крие по един малък ангел със своята вродена дарба, но често майките и татковците имат нужда от помощ за да я открият и да помогнат на малчугана им да я развие.

Именно за да изкара наяве светлината, която всеки малчуган носи в себе си, е философията на нов детски център за изкуства "Angel steps", чието официално откриване ще бъде на 27 септември 2017 г., а посещението този ден ще е безплатно за хлапетата.

"Angel steps" се намира в София в просторна сграда на бул. "Сливница" № 245. Притежава 2 отлично оборудвани спортни зали, зала за отдих и арт-зала. В тези помещения малките ангели пеят, танцуват, рисуват или свиват юмруци за бойни изкуства, но винаги водени от две главни правила. Едното е стимулирането на природните заложби и творческото мислене на детето без натиск, а чрез откриването на неговите силни страни и тяхното развиване и насочване в правилната посока. Другото главно правило е приятелството и забавлението!

Предлагат се уроци и по музикално обучение: пеене, свирене на пиано и китара, занимания по класически балет, модерни танци като "хип-хоп" и "лирикал денс".

Занятията в центъра се провеждат по методи, разработени на базата на най-новите открития в детско-юношеската психология, залегнали в образователните програми на водещи европейски центрове.

Центърът предлага своите услуги и по организирането на рождени дни или други специални детски поводи.

Kozmetikata.com