СПА и Релакс

Подмладяваща терапия за лице "SQOOM"- изглажда бръчките без инжекции, само с натискане на един бутон

  • 29.08.2013
  • Автор: Светлана Илкова
СПА и Релакс, Подмладяваща терапия за лице

СПА и Релакс, Подмладяваща терапия за лице

СПА и Релакс, Подмладяваща терапия за лице

Не ни ли се иска понякога да "ни дадат" малко по-малко годинки, отколкото имаме? Даже и да не ни го казват, а да го прочетем в погледа на другите около нас? Случва се, особено ако ние си знаем слабите места и огледалото все тях ни показва.


Едно приятно решение ни дава най-големия СПА и балнео-хотел във Велинград – Балнеокомплекс "Свети Спас" 5*. Сред многото процедури в необятния СПА и медицински център (на 3000 кв. м. !), е и новата терапия, основана на продуктите на световния лидер в антиейджинг продуктите – SQOOM, Германия.

Иновационният метод се основава на третиране в дълбочина на засегнатите кожни участъци със специално разработени за целта гелове:
 
 - "cleanser Gel" - за почистване и дезинфекция на кожата, подходящ за всеки тип кожа. Действие: дезинфекцира кожата и има леко охлаждащ ефект. Активната съставка от Алое Вера овлажнява кожата, докато пантенолът и екстрактът от лайка имат успокояващ ефект. Те влияят на бактериалната флора осигурявайки благоприятни условия за развитие на полезните за кожата микроорганизми. Активните съставки са: Алое Вера, пантенол, екстракт от лайка.
 
 - "xCential  HyaGel" - гел против стареене, съставен от 100% природни съставки с фрагментирана хиалуронова киселина. Действие: съставен е от щадящи кожата природни съставки. Основната съставка е фрагментирана хиалуронова киселина - фрагментирана, защото обикновените хиалуронови частици са твърде големи и обемисти и проявяват своя стягащ ефект само за кратко време и само в горните слоеве на кожата. Подходящ за употреба като маска при дехидратирана кожа, торбички и тъмни кръгове под очите.

 - "DeSpot Gel" - за интензивно овлажняване и третиране на пигментни петна (пигментни петна следствие слънце, солариум, по време и след бременност и възрастови петна). Високо ефективен продукт, който действа директно на пигментираното петно, а не около него, вследствие нарушеното производство на меланин. Изчистващ ефект "специално и само" в зоната на възрастовите петна. Комбинацията от генистеин и сулфорафан води до значително изчистване на "възрастовите петна", при което околната зона остава непроменена, напълно безболезнено и без странични ефекти. Интензивно овлажнява и регулира влагата - СУПЕР овлажнителят съдържа нискомолекулен био хиалуронат и сок от листа на Алое Вера, за да осигури интензивна хидратация на кожата. Подходящ за зачервявания вследствие прекомерно излагане на студ и слънце. Стимулиране на регенерацията на клетките: като овлажнител, гелът включва система, състояща се от допълнителни плодови ензими с възможност за съвместно стимулиране на регенерацията на клетките. В допълнение към овлажняващите вещества в ядрото на гела - био-хиалуроновата киселина, глицерина и гела от вътрешността на листата Алое Вера, са добавени още 7 допълнителни овлажнителя:
o калциев пантотенат
o серин
o урея (карбамид)
o аланин
o магнезиев лактат
o пролин
o калиев лактат

DeSpot Gel е чист продукт, без консерванти, като от неговите съставки са извадени всички алергени.

Действието на тези гелове е ефективно само с уникалната синхронна технология - ултразвук и йонофореза на уреда  "SQOOM". Резултатът е равномерен тен, регенерация и хидратация на кожата.

След тези три процедури, е добре да се консултирате дали бихте имали нужда от последващи и кога, в зависимост от типа на вашата кожа.
Е, сега вече сме готови да се видим с приятелите и да им намигнем с по-високо самочувствие, нали?

Балнекомплекс "Свети Спас" 5* - Велинград Ви очаква на www.svetispas.com
и на тел. 0700 15 277 или 0875 155 085.