Новини

Изложение за здраве и красота с натурални и био продукти в София

Новини, Изложение за здраве и красота с натурални и био продукти в София

От 26 до 29 април в изложбена зала ЦУМ, вход откъм Музея на гр. София се провежда изложение "Здраве и красота с натурални и био продукти".  То има за цел да събере на едно място  натурални и био храни и напитки, билкова и натурална козметика, етерични масла. Да покаже вълшебните свойства на природата и продуктите, които могат да бъдат извлечени от нея, а от друга страна - магията на етеричните масла.
Ето някои продукти, които може да се видят.
Екстракт от охлюв
По време на изложението ще се представят серия продукти, които са на основата на натурални компоненти, като висококачествен пречистен екстракт от градински охлюв Helix aspersa и от различни растителни видове. Те спомагат за ускоряване на регенерирането на тъканите и подсилват имунната система на организма.
100% натурални български продукти
Фирма участник ще презентира  уникални пробиотични здравословни добавки , които спомагат за нормализирането на стомашно-чревната микрофлора и предпазване от развитието на патогенни и гнилостни микроорганизми в храносмилателния тракт; преодоляване на дисбиозите след антибиотикотерапия; облекчаване симптомите на менопаузата и постклимактериумния период при жените; протекция на имунната система. С натуралните екстракти можем да се погрижим за тялото, косата, лицето и стъпалата.
Ухание на лавандула, българско розово масло и жив сок от арония
Производители на лавандула ще предложат натурално етерично масло, лавандулова вода и спирт, масажно масло и лавандулов мед. Патентовани системи за повишаване на ефиктивността на розовото масло отвъд традиционните технологии се превръщат в продукти, които гарантират комплексна грижа за външната и вътрешната ни красота. Сокът от арония пък е с високо витаминозно съдържание и е не само освежаваща напитка, а пълноценна храна с доказани лечебни свойства.
Спа терапии
Фирма, предлагаща натуралните продукти и спа процедури ще разкрие някои тайни за масажите и спа терапиите.
Където здравето е красота
Ще бъдат видяни уреди, които са доказали своята ефективност не само на Земята, но и в Космоса. Един продукт – троен ефект: Фитнес, Масаж, Терапия. Вибрационната терапия помага за намаляване болките в гърба, стреса, кортизола от друга страна подобрява  кръвообръщението, енергетиката и издръжливостта, метаболизма и др.
Естествен и ефикасен начин да пречистим въздуха в затворени помещения
Третирането на въздуха в затворени помещения е от жизненоважно значение за здравословния начин на живот на хора страдащи от астма и алергии, като по този начин предоставя по чиста и по-безопасна вътрешна околна среда за алергични хора. Как да унищожим въздушните алергии ще разберем само на изложение "Здраве и красота"
Работно време: от 10.00 до 19.00 ч.Вход: Свободен
Kozmetikata.com