Новини

Здраве и красота с натурални и био продукти

Новини, Здраве и красота с натурални и био продукти

Българска търговско-промишлена палата Ви кани да посетите търговско изложение Здраве и красота с натурални и био продукти. Събитието ще се проведе от 15 до 18 ноември в ЦУМ, вход откъм Музея на гр. София.

Изложението има за цел да събере на едно място  натурални и био храни и напитки, билкова и натурална козметика, етерични масла. Да покаже на всеки потребител вълшебните свойства на природата и продуктите, които могат да бъдат извлечени от нея, а от друга страна - магията на етеричните масла.

По време на изложението Здраве и красота с натурални и био продукти ще бъдат представени над 20 фирми за здравословно хранене, натурална козметика, продукти и процедури за повече тонус и красота.
По браншове фирмите са разпределени по следния начин:
- козметични продукти – 40 %;
- храни и хранителни добавки – 40 %;
- напитки – 20 %.

Екстракт от охлюв
По време на изложението ще се представят серия продукти, които са на основата на натурални компоненти, като висококачествен пречистен екстракт от градински охлюв Helix aspersa и от различни растителни видове. Те спомагат за ускоряване на регенерирането на тъканите и подсилват имунната система на организма.

100% натурални български продукти
Фирма участник ще презентира  уникални пробиотични здравословни добавки, които спомагат за нормализирането на стомашно-чревната микрофлора и предпазване от развитието на патогенни и гнилостни микроорганизми в храносмилателния тракт; преодоляване на дисбиозите след антибиотикотерапия; облекчаване симптомите на менопаузата и постклимактериумния период при жените; протекция на имунната система. С натуралните екстракти можем да се погрижим за тялото, косата, лицето и стъпалата.

Нов поглед  върху традиционния сапун
Ще бъде представен един нов поглед  върху традиционния сапун и дори ще се разкрият няколко тайни натурални рецепти за приготвяне на крем за ръце.

Спа терапии
Фирма, предлагаща натуралните масажни свещи за тяло, които могат да се използват в домашни условия като балсам за масаж на тялото.

Загубим ли връзката с природата – губим всичко

Ще бъде представена широка гама здравословни продукти, полезни храни и хранителни добавки, кремове, мехлеми, масла и емулсии  и други продукти на пчелна и билкова основа. Мехлемите са идеални за зимния сезон при справяне с настинка, хрема, главоболие.

Уникална комбинация от екологично чисти малини и висококачествено мерло също ще можете да намерите по време на изложението.

Търговско изложение "ЗДРАВЕ И КРАСОТА С НАТУРАЛНИ И БИО ПРОДУКТИ" 
Организатор: Българска търговско-промишлена палата
Място на провеждане: ЦУМ – северен вход
Етаж: партер
Работно време:  15 – 18 ноевмри от 10.00 до 19.00 ч.
Вход: Свободен


Абонамент

От форума