Новини

Nivea разказва и създава приказки

  • 21.04.2015
  • Автор: Светлана Илкова
Новини, Nivea разказва и създава приказки

Марка №1 в грижата за кожата - Nivea, обяви, че ще дари по 30 стотинки на SOS Детски селища България с всяка покупка на продукт от лимитираната серия "Приказни моменти на грижа" на NIVEA Crème.

Тази година NIVEA Crème ще изненада своите потребители с лимитирана серия с четири приказни героя – момченце, малката му сестричка, зайче и фея. До познатия крем в любимата синя кутийка през следвищите месеци в търговската мрежа ще можете да намерите и комплект от книжки с приказки: "Приключението на Тео сред възглавническата планина", "Мая и загубената вълшебна пръчица", "Тео прави голям скок" и "Мая и феята отиват на пътешествие". Приказките са създадени от илюстраторката Жуел Турлюне и писателя Удо Вайгелт и са посветени на нуждата от грижа, сигурност и семейство. Приказните герои получават нужната подкрепа от своите родители и NIVEA Crème, които в трудни моменти им вдъхват увереност и кураж, за да преодолеят всяко едно препятствие.

Всеки герой в историите е създаден така, че да вдъхновява и учи децата на истински стойностите неща от живота - закрила, любов и грижи, като същевременно приказките са изпълнени със забавни приключения.

Kozmetikata.com