Новини

Проект на хора на изкуството срещу насилието над децата

  • 03.12.2014
  • Автор: Светлана Илкова
Новини, Проект на хора на изкуството срещу насилието над децата

Благородният проект, който събра актрисите Ралица Бежан, Йоана Буковска, Мариана Йотова, Лара Златарева, по-известна като Кака Лара, певицата Марина Драгомирецкая, актьорите Филип Аврамов и Росен Пенчев и чаровния италианец Лео вече има свое видео изражение. Всички те се обединиха в обща кауза – срещу насилието над деца.

Най-добрият начин хората на изкуството да дадат гласност на един наболял проблем и доколкото могат да намалят процента му, е чрез песен. Заглавието е "Мое мъничко дете", а музиката и аранжиметът са на Алекс Нушев. Идейният инициатор е пеещата актриса Ралица Бежан. Текстът на "Мое мъничко дете" е написан в приятелска атмосфера от Ралица Бежан, Диана Милушева, Йоана Буковска и Георги Гюров. Освен гласовете на актрисите и шоумените, в песента чуваме и малките вокалисти от Dstars.

Официалната видео премиера на "Мое мъничко дете", под режисурата на Иван Юруков е на 5.12., от 17,00 часа в Ping-Pong Club Paradise в Paradise Center, ет.1. в София.

Видеоклипът се реализира с подкрепата на Държавна агенция за закрила на детето, нейната Национална телефонна линия за деца е 116 111.