Новини

GoBio Фестивал в София

  • 09.05.2014
  • Автор: Светлана Илкова
Новини, GoBio Фестивал в София

За всички почитатели и последователи на здравословния и природосъобразен начин на живот предстои GoBio фестивал.

Събитието ще се проведе на 18 май 2014 г. в комплекс "Макси" на столичния бул. "Симеоновско шосе" 110 от 09:00 до 18:00 часа.  Изтъкнати специалисти в областта на здравословното хранене, психологията, традиционната и алтернативна медицина ще проведат лекции и ще запознаят посетителите с най-новото и любопитно от света на пълноценния начин на живот.

Ще се засегнат теми, като: Истината за автоимунните заболявания и как да се справим с тях; Хранене за добър имунитет; Пълноценното детско хранене - от утробата до детската градина; Основни етапи в био земеделието; Храните - полезни за едни, вредни за други според Аюрведа.

Паралелно с лекциите, професионални треньори и инструктори по йога, пилатес, комбат екстрийм, дeнс екстрийм и зумба ще бъдат на разположение през целия ден. Всеки гост ще може да се включи в тяхна тренировка, както и да получи индивидуален съвет и препоръки за добър физически тонус.
 
Фестивалът ще включва и изложение със специализирани щандове, от които посетителите ще могат да се сдобият и запознаят с най-различни продукти и услуги, свързани със здравословния и хармоничен живот.

Специален акцент в зелената изложителска зона ще бъдат атрактивни демонстрации на здравословно приготвяне на различни видове храни и напитки, както и на козметични продукти. В тях ще се включат известни личности, които имат отношение към здравословния начин на живот.
Входът ще е свободен.

Kozmetikata.com