Новини

Lady Gaga на живо в София

  • 10.04.2012
  • Автор: Светлана Илкова
Новини, Lady Gaga на живо в София

Lady Gaga избра София за старт на Европейското си турне. Концертът ще бъде на 14 август 2012 г. от 20 ч. на Националния стадион "Васил Левски", съобщиха от София мюзик ентърпрайсис.

Lady Gaga ще представи в София уникално шоу, специално създадено за новото й турне. Въпреки факта, че звезда от световна величина в апогея на славата си идва за първи път в България, при това с колосална сцена и огромно техническо оборудване, цените на билетите ще бъдат доста по-ниски от тези за концерта на Мадона. Те ще бъдат обособени на три правостоящи зони пред сцената, върху специално покрития терен и на четири седящи зони в секторите А, Б и В. Всички седящи места ще бъдат с ред и място, за да се избегне възможността за дублажи и надвишаване на съответния капацитет във всяка категория.

Билетите за концерта ще бъдат на цени от 70 до 200 лева. Продажбата им започва на 27 април.

Петкратната носителка на наградата Grammy LADY GAGA, тази пролет триумфално се завръща на сцената с The Born This Way Ball. В това съвсем ново шоу GAGA представя песните от новия си албум Born This Way. Разбира се, освен тях публиката ще има възможноста да се наслади и на любимите си песни от предишните два The Fame и The Fame Monster. Турнето The Born This Way Ball има феноменален успех в цяла Австралия и Азия, а предстоящите 21 концерта в Европа ще бъдат обявени днес – 10 Април, 2012. За наше щастие, европейската част на турнето ще започне на 14 Август в София, България.