Новини

Да посрещнем пролетта с Expo4Kids

  • 07.03.2012
  • Автор: Светлана Илкова
Новини, Да посрещнем пролетта с Expo4Kids

На 17 и 18 Март в Мол Галерия, Пловдив ще се проведе Expo4Kids - семинари за родители, организирани забавления за децата, с много подаръци и изненади.

Expo4Kids има за цел да се докосне до възможно най-много родители и деца и да остави у тях прекрасна емоция , за един приятно прекаран уикенд. Организаторите решиха тази година да направят събитието пътуващо. В рамките на 2012 година, Expo4Kids ще се проведе в едни от най големите градове в страната- Пловдив, Стара Загора, Бургас,Варна и ще завърши своето пътуване в София през септември.

Expo4Kids е безплатно за посетителите и съчетава приятното с полезното, събитието не само носи приятни емоции на децата, но и представя различни проекти, инициативи и програми в които родителите могат да се включат, да разберат нови неща свързани с отглеждането и възпитанието на децата им и да се срещнат с професионалисти в областта.
 
По време на Expo4Kids ще има представяне на различни фирми, продукти и услуги в полза на родителя. Родителите ще имат възможност да научат за продуктите на пазара директно от фирмите и техните представители, да зададат своите въпроси и по този начин да бъдат по- информирани. По време на Expo4Kids ще се провеждат различни беседи, на които самите родители ще имат шанса да обменят опита си с други родители, да разказват и споделят радостите и грижите си, и да открият това което ги интересува.

За децата забавленията са под формата на работилнички с различни занимания, състезания с образователна цел, песни и танци, конкурси и награди.
Expo4Kids има цел да образова, да носи нови емоции, да информира... и разбира се да забавлява.