Новини

Дейвид Бекъм с нова линията бельо

Новини, Дейвид Бекъм с нова линията бельо

Снощи в Лондон Дейвид Бекъм отпразнува световната премиера на линията бельо David Beckham for H&M, след което с приятели я "поля" на коктейл в мъжки pop-up клуб, създаден специално за случая.

На събитието, провело се в култовия магазин на H&M на Риджънт Стрийт, Дейвид за първи път показа новата телевизионна реклама на колекцията, срещна се с фенове и подписа първите артикули от нея. По-късно към него се присъединиха знаменитости като Бианка Джагър, Ема Бънтън и Джесика Енис, за да вдигнат наздравица за успешния старт на новия проект на Дейвид.

Акцентът на колекцията е върху добрата форма, функционалността, удобството и дизайна. Предвижда се тя да бъде "освежавана" всеки сезон с нови стилове, материи и десени. От днес колекцията се предлага в 1800 магазина на H&M по целия свят, както и онлайн.

"За мен е голяма гордост да представя колекцията си бельо за H&M в Лондон. Невероятно е да видя продуктите вече изложени в магазина след толкова много месеци работа по създаването им и да се срещна с фенове. Мъжкият pop-up клуб беше страхотен – традиционен и едновременно с това съвсем нов. Същият този микс се надявам да открият мъжете и в колекцията.", сподели Дейвид Бекъм.

Декорът, храната и напитките, създадени да отразят едновременно атмосферата на класическия английски мъжки клуб и британските корени на Дейвид, допринесоха за уникалното изживяване на гостите на коктейла. James Pearson Trio свириха на живо директно от легендарния клуб на Рони Скот, последвани от диджей сет на "Mani" от The Stone Roses и диджейките от Queens of Noize.