Новини

Bulgaria Sports & Wellness Show – най-голямото В2В и В2С изложение и фестивал на спорта и активния начин на живот

  • 22.10.2019
  • Автор:
Новини, Bulgaria Sports & Wellness Show – най-голямото В2В и В2С изложение и фестивал на спорта и активния начин на живот

На 13, 14 и 15 март 2020 г., в Интер Експо Център ще се проведе Bulgaria Sports & Wellness Show (BSWS) – най-голямото В2В и В2С изложение и фестивал на спорта и активния начин на живот, правени до момента у нас. В продължение на три дни, над 7000 посетители, от които над 700 професионалисти – персонални и фитнес треньори, собственици и управители на фитнес клубове, магазини за спортни стоки и оборудване, хотелиери и други ще посетят събитието, за да се запознаят с новостите в спортната екипировка, оборудването за спорта, храненето и спортната мода.

Какво е Bulgaria Sports & Wellness Show?
Най-голямото В2В и В2С изложение в бранша.

Десетки фирми и брандове ще запознаят аудиторията с техните продукти и услуги, по модел на някои от най-добрите подобни изложения в тази област в света – FIBO и ISPO в Германия, Olympia Expo и Arnold Sports Festival в САЩ, FIWE в Полша и много други.

Амбицията на организаторите е да съберат на едно място всички утвърдени вносители и производители на спортни стоки и екипировка, които да представят новостите в тяхната област. В рамките на изложението ще бъдат представени също спортна и кежуъл мода, храни и хранителни добавки, тренировъчни и хранителни програми, софтуер и много други.

Бързо раздвижване в Muscle Beach Sofia

За първи път у нас ще бъде изградена реплика на прочутия Muscle Beach във Венис, Лос Анджелис.
Всеки от посетителите ще има възможност да присъства на открити тренировки на някои от най-изявените силови атлети у нас, да почерпи информация "от извора" и ако реши – сам да демонстрира формата си.


Kozmetikata.com

Кросфит и стрийт фитнес площадки ще допълнят възможностите, посетителите да се включат активно в събитието и да предизвикат себе си.