Мода

Есенна мода 2016

  • 14.10.2016
  • Автор: Светлана Илкова
Мода, Есенна мода 2016

Мода, Есенна мода 2016

Мода, Есенна мода 2016

Мода, Есенна мода 2016

Мода, Есенна мода 2016

Мода, Есенна мода 2016

Мода, Есенна мода 2016

Актуалните тенденции при облеклата за есен 2016 са кожените облекла, костюмите със строги кройки и подчертани рамена, кадифе и велур, плетените поли, комбинациите от бяло и черно, драматичната визия и не на последно място грубите туристически обувки.

Впечатление правят и дрехите, следващи миналогодишната тенденция към минимализъм. Изчистените форми - луксозно излъчване, пренесено в ежедневието. Характерни ще са облеклата съшити от прости парчета в раздвижени модели.

Колкото повече връзки, закопчалки и панделки имате, толкова по-добре, но да не са крещящи. Завръщането на трендовете от 80-те в облеклата, дава своето отражение и тук. Започва модата на панделките, които ще са актуални най-вече през идната пролет. През есента ще се носят още бляскави материи, дупчести дрехи, къдрички и 3D елементи.

Силното влияние на унисекс модата ще е характерна за панталоните с маншет, широките пуловери и палтата. А велурът ще е предимно при клиновете, панталоните и саката.

Кожените облекла остава да са водещи и то в цялата цветова гама. Панталоните и полите ще са допълнени от кожените рокли и дългите кожени палта.

Ще се носят боти, прилепнали по глезена. А туристическите обувки ще са градски тип с груба подметка, но с висок прав ток, подобни като тези на снимката от колекцията на Louis Vuitton.

Kozmetikata.com