Мода

Лентни къси панталонки за 20, 30 и 40 годишни

  • 29.07.2015
  • Автор: Светлана Илкова
Мода, Лентни къси панталонки за 20, 30 и 40 годишни

Мода, Лентни къси панталонки за 20, 30 и 40 годишни

Мода, Лентни къси панталонки за 20, 30 и 40 годишни

Тази година късите панталонки се наложиха като алтернатива на мини полите. Те са подходящо облекло за дамите от всички възрасти, като моделите и дължината е  добре да бъдат съобразени с фигурата и възрастта.

Панталонките са предпочитано облекло и от някои звезди. Това лято шорти сложиха, както младата Риана, така и 46-годишната Дженифър Лопес. Те са доказателство, че без значение на колко сте години, стига да имате хубави крака с панталонки, ще изглеждате секси.

Освен подходящи за всяка възраст, панталонки се слагат и при всякакъв случай - за излет, на улицата, а както виждаме и на червения килим...

Панталонки за 20 годишни
За вас са подходящи модели с графични принтове, пипит, каре, светли цветове, коприна и дантела, както и панталонки, част от костюм, които се комбинират със сако. Носете ги с високи токчета!

Панталонки за 30 годишни
Тук дължината се спуска малко към коляното. Комбинации със сако, принтове с точки и леки материи, форми, вдъхновени от парижкия шик - това е тенденцията.

Панталонки за 40 годишни
Кой казва, че дамите над 40 години не могат да носят къси панталонки? Вижте как го правят звездите! Леки материи, предимно светли цветове, модели до средата на бедрото или по-надолу, това е подходящо за вас. Не забравяйте токчетата!

Kozmetikata.com