Мода

Секси градски рокли

  • 05.09.2014
  • Автор: Светлана Илкова
Мода, Секси градски рокли

Мода, Секси градски рокли

Мода, Секси градски рокли

Мода, Секси градски рокли

Мода, Секси градски рокли

Мода, Секси градски рокли

Мода, Секси градски рокли

Повлияна от забележителния стил на Кари, Саманта, Миранда и Шарлот от "Сексът и градът", дизайнерката Веселка Крачунова предлага сексапилни вариации на градски рокли в стила на четирите забележителни героини.

Колкото и различни да са роклите са подходящи за всяко градско момиче със стил и в крак с модата. Представените рокли са за всеки един ден от седмицата и носят бранда на VHK Fashion.

Понеделник - изчистена кройка подходяща и за деловия ден и за вечер с подбрани аксесоари. Изработена от сатенирана немачкаема и бързо съхнеща материя с ефектен принт на цветя в свежи цветове и златни мотиви. Азиатските елементи са заложени в деколтето на роклята и лъскавите елементи като при кимоно.

Вторник - рокля "Джаки", която може да се носи четири сезона. Този модел е изработен от копринен жакард в цвят бледо лила. Линията е изчистена и типична за стила на 60-те години и класата на жени като Джаки Кенеди-Онасис и Грейс Кели. Роклята "Джаки" е изключително стилна и удобна с раздвижено деколте и нетипична цепка.

Сряда изберете рокля, с която да влезете отново в кожата на деловата красавица.

Четвъртък - рокля модел "Тифани" в черен цвят с комбинация в горната част от златна мрежа. Роклята е изработена от фина еластична материя, микс от памук, ликра, вискоза и еластан. Моделът прилепва като втора кожа и е изключително удобен.

Петък– небрежно елегантна, с подчертан сексапил, рокля "Тифани" в бяло и златно.

Събота – изгаряща, завладяваща и оставяща разтуптяни сърца и влажни мъжки погледи червена рокля.

Неделя – рокля с елегантна и феерична структура на кройката, подсилена с бухнала мрежеста пола, която лесно се слага и маха. Ефектеният зелен мрежест принт е подчертан от мек и еластичен, фин бял габардин. Силно подчертаваща талията и красивите женски извивки в горната част на тялото, роклята "Мерилин" засилва ефекта на фееричната долна част с множество вклинени триъгълници.

Kozmetikata.com
Фото: Иван Коловоз