Мода

Пролетни тенденции пътуваха в София

  • 15.04.2011
  • Автор: Светлана Илкова
Мода, Пролетни тенденции пътуваха в София

Модното пътешествие се проведе в София, а влакът на красотата потегли от перон пролет – лято 2011.

В ревютата участваха някои от най-големите достижения в световната мода, на които се доверяват големи звезди като Риана и Кейт Мос. Необичайно за модните събития подиумът, по който дефилираха манекенките, не беше с цветя и пайети. Този път фешън-последователите се озоваха на една бляскава гара, на която сравниха часовниците си с последните модни тенденции. Атмосферата беше подсилена още повече с автентичните часовници като тези по родните гари, които броят минутите до заминаването на влака.

Тази вечер модният влак тръгна по разписание към последните тенденции. Гостите на събитието пътешестваха из екзотични страни, посетиха бляскавия Холивуд и се докоснаха до най-красивите предложения за пролетно-летния сезон.

Акцент в колекциите бяха свежите тонове, ефирните материи и цветните пролетни аксесоари. Според проучване на вкусовете на нежния пол най-важният аксесоар за една жена е чантата, увериха някои от представителите на модни марки. Поради тази причина бяха представени богати и много разнообразни модели на чанти – големи, малки, спортни или елегантни.

 Сред аксесоарите няма как да липсват шаловете и бижутата, които тази пролет ще бъдат масивни и цветни. Обувките изглежда вече няма да съчетаваме с чантата, а по-скоро ще използваме за довършителен щрих в цялостната ни лятна визия според БГНЕС