Мода

Пролетният гардероб се нуждае от ...

  • 06.04.2011
  • Автор: Светлана Илкова
Мода, Пролетният гардероб се нуждае от ...

Мода, Пролетният гардероб се нуждае от ...

Мода, Пролетният гардероб се нуждае от ...

Мода, Пролетният гардероб се нуждае от ...

Всичко, от което се нуждае гардеробът ви през пролетта са няколко чифта чисто бели ризи и още няколко дрехи в змийски щампи, обясняват водещи международни стилисти.

Още с първите пролетни лъчи на слънцето извадете от гардероба си леките и ефирни материи. Змийските и леопардови щампи са изключително популярни, но в малки дози.

Модната марка "Кавали" предлага своя "змийска"колекция, която съвпада с последните модни тенденции, без да бъде натрапчива. Ориенталският стил също няма да остане незабелязан през топлите дни. Той е секси, екзотичен и дава добро настроение.

Ще се носят дълги рокли в изчистени тонове, най-често в чисто бели или кремави нюанси. Тази пролет важи мотото "Колкото по-малко, толкова по-добре". Махнете излишните аксесоари и детайли по вас, защото на мода идват изчистените и в същото време изключително сексапилни дрехи.

Това обаче не пречи на палитрата да бъде буквално "наелектризираща". Неоново жълто, сигнално зелено, яркосиньо – това ще са цветовете на пролетта и лятото. Истински фурор в модата предизвика и мексиканската мода, както и визията тип "зебра". Тя напомня за африканските джунгли, но този път е боядисана в розово и тюркоазно синьо според БГНЕС