Козметични Ревюта

Нова серия за акне от А-Дерма

  • 07.04.2017
  • Автор: Светлана Илкова
Козметични Ревюта, Нова серия за акне от А-Дерма

Според една от последните статистики, направени във Франция 12% от населението (равняващо се на повече от 7 милиона души) е засегнато от акне. Изследването сочи, че 80% от юношите и всяка втора жена страдат от акне.

Марката веднага отговаря на нуждите на хората, като излиза с нова гама продукти за акне Phys-AC.

Серията Phys-AC включва 4 таргетно действащи, допълващи се продукта, повлияващи ефективно всички фактори, отговорни за формирането на несъвършенства.

Двата почистващи продукта са Phys-Ac Почистващ пенещ се гел, за тези които предпочитат почистване на лицето със изплакване и Phys-AC почистваща мицеларна вода, за тези, които предпочитат почистващи продукти без отмиване. Phys-AC GLOBAL е продукт, който действа срещу всички несъвършенства, дори тежки, матира кожата, без да причинява усещане за опъване, облекчава и успокоява зачервяванията, и моментално възвръща сияйния тен, не запушва корите и хидратира. Phys-AC HYDRA се бори с изсушаването на кожата, характерно при третиране на кожата с медицински продукти против акне. Богат на компенсиращи хидратиращи активни съставки и успокояващи компоненти (Екстракт от Кълнове от Овес Rhealba® и глициретинова киселина), този крем намалява чувството за опъване, ограничава десквамацията, контролира зачервяванията и успокоява иритациите. И разбира се, съдържа специалните Phys-AC активни съставки, повлияващи хиперсебореята, P.acnes и раздразнението.

Kozmetikata.com