Козметични Ревюта

NEOVADIOL компенсиращ комплекс

Козметични Ревюта, NEOVADIOL компенсиращ комплекс

При създаването на гамата Neovadiol преди 15 години, Vichy се доказва като първата марка за грижа за кожата, лишена от плътност, комфорт, блясък и свежест. С новата си формула, която вече е на пазара, марката показа ново поколение продукт, който  компенсира въздействието на менопаузата върху стареенето на кожата, имитирайки  действието на хормона на младостта DHEA.

В допълнение, иновативното решение на Vichy включва и комплекс от  3 активни съставки от последно поколение. Благодарение на Hedione, Hepes и безпрецедентен концентрат от Pro-Xylane, новото поколение NEOVADIOL води до създаването на КОМПЕНСИРАЩ КОМПЛЕКС от съставки, който възстановява кожата на всички нива. Хипоалергенната формула стимулира синтеза на колаген, фибрилин и хиалуронова киселина, възстановява дермо-епидермалната граница и редуцира петната. Добавената реминерализираща термална вода Vichy има способността да защитава епидермиса, засилва клетъчното обновяване и поддържа хидратацията. Кремът има силата да изравнява и запълва бръчките, води до намаляване на тъмните зони и повишава плътността, а комфортът и свежестта се възвръщат.

Реактивиращият Neovadiol с компенсиращ комплекс е вече на пазара и се предлага в два варианта – за нормална до комбинирана и за суха кожа.

Neovadiol може да закупите онлайн ТУК.

Kozmetikata.com