Козметични Ревюта

ARTISTRY колекция от хидратиращи прозрачни и крем червила

  • 15.07.2015
  • Автор: Светлана Илкова
Козметични Ревюта, ARTISTRY колекция от хидратиращи прозрачни и крем червила

От прозрачни и блестящи до плътни и кремообразни, червилата ARTISTRY Signature Color дават чист и пищнен цвят на устните, като едновременно с това интензивно хидратират устните Ви и им придават мекота и еластичност.

8-те неустоими класически крем червила, плюс 3-те деликатни прозрачни червила, са специално формулирани да разкрасят всеки тон на кожата и да разрешат на истинския оттенък да блесне, като едновременно с това оставят устните луксозно меки и гладки, подхранени и хидратирани. Те съдържат широк спектър от цветове от розов до цикламен, от корал до червен, от бежов до кафяв и от тъмно до бледо лилаво.

Крем червилото ARTISTRY SIGNATURE COLOR™ има специално разработена кремообразна формула, обогатена с антиоксиданта витамин Е, която интензивно хидратира, подмладява и омекотява устните. Дълготрайната, изглаждаща формула, която не се разтича, съдържа SIGNATURE COLOR пигменти, създадени за да осигурят перфектното количество цвят и покритие.

Впечатляващата дизайнерска опаковка е с патентованата twist & click технология, която Ви гарантира, че опаковката е напълно затворена, а капачката е заключена.