Козметични Ревюта

NUTRILITE™ - от семенцето до хранителната добавка

  • 05.06.2015
  • Автор: Светлана Илкова
Козметични Ревюта, NUTRILITE™ - от семенцето до хранителната добавка

Хранителните добавки NUTRILITE™ са на растителна основа и запазват в себи си естествените растителни съединения фитонутриенти, които се свързват с ползите за здравето. Мото на компанията е да следват пътя "от семенцето до хранителната добавка", т.е. марката отглежда и самите растения, като се стремят да запазят качеството и да повишат максимално консистенцията, ефикасността и безопасността на своите продукти.

Продуктите включват хранителни добавки с есенциални витамини и минерали, антиоксиданти, билкови добавки, спортно хранене и заместители на хранене.

Изцяло растителният протеин на NUTRILITE осигурява протеин на растителна основа от соя, пшеница и грах в прахообразна форма. Човешкото тяло не съхранява резерви от протеин, така че ежедневния прием е необходим за поддържането на жизнените функции на организма. Изцяло растителният протеин съдържа висококачествен протеин, който доставя балансирани количества от деветте незаменими аминокиселини. В съчетание с балансиран хранителен режим и здравословен начин на живот, този продукт представлява по-балансирана алтернатива на традиционните източници на протеин като червено месо, сирене, яйца и пълномаслено мляко.

Едни от най-продаваните продукти са: изцяло растителни протеини на прах, DOUBLE X, мултивитамини за дъвчене, Омега-3 Комплекс, Витамин C, Калций, Витамин B, Витамин Е и др.
NUTRILITE™ се разпространява единствено от Amway Бизнес (СAБ).