Козметични Ревюта

Only Imagine – ново пролетно ухание

  • 30.03.2013
  • Автор: Kozmetikata.com
Козметични Ревюта, Only Imagine – ново пролетно ухание

Този сезон козметичната компания представя първия парфюм със 100% екстракт от зелена ябълка.

AVON представя нов аромат, вдъхновен от свежестта и енергията на пролетта. Only Imagine е жизнен прилив на игрива женственост в контраст с дълбока чувственост, който говори за вътрешната красота на всяка жена. Парфюмът с нежен аромат е първият със 100% екстракт от искряща зелена ябълка –  нотка, която събужда любопитство още с разгръщането на нотките.

"Only Imagine е вдъхновен от онези моменти на неподправен оптимизъм, когато се чувстваме истински щастливи от прекрасния вълнуващ свят, в който живеем", споделя самият Пиер Негрин, парфемюрист на парфюмна къща "Фирмених".

Парфюмът носи неповторимото вълшебство и наслада на искряща зелена ябълка, обгърната в розов божур и нежен мускус. Сред другите връхни нотки на аромата е примамливото ухание на малина и къпина. Нюансите, които разкрива сърцевината на парфюма, са теменужен цвят, зрял на слънце касис и божур. Тази нежна феерия завършва с нотките на кедрово и сандалово дърво. 

Принадлежащ към цветисто-свежата плодова категория, Only Imagine допълва идеално широката гама от ухания на AVON и носи в себе си позитивизъм и добро настроение, които само пролетта и новото начало могат да ни донесат. Подходящ е за всички дами, които непрекъснато търсят малките вълшебства около себе си.

Kozmetikata.com