Козметични Ревюта

AVON представя ANEW Vitale: революционният нов начин да изпълните с енергия кожата си

  • 17.02.2013
  • Автор: Светлана Илкова
Козметични Ревюта, AVON представя ANEW Vitale: революционният нов начин да изпълните с енергия кожата си

Откритието: Формулата с ProEnergy комплекс превръща уморената кожа в жизнена, сияйна и младежка.

Предисторията: Жените на 30 започват да забелязват ефекта от активния начин на живот върху кожата си. Появяват се фини линии, тенът става неравномерен и кожата губи своя тонус. За да отговори на тези специфични проблеми и да подсили уморената и пигментирана кожа, AVON разработи линията ANEW Vitale, която да дари тена с жизненост. Специалистите на AVON създадоха комплекса ProEnergy, за да се справят с ключовия мултифункционален протеин, наречен с кодовото име "Стрес протеин 1" (SP1). Той играе важна роля в поддържането на структурата на протеините – поддържа организацията им.

Комплексът ProEnergy е създаден, за да стимулира образуването на SP1, който подпомага и подсилва структурата на кожата.

С помощта на продуктите от серията Anew Vitale следите от недоспиване, стрес и малките бръчици се скриват. Резултатът – освежен, младежки вид на кожата, който позволява на жените да изглеждат отпочинали, дори когато не са.

Технологията: Нивата на SP1 започват да намаляват с навлизането ни в 30-те. Този факт отчасти се дължи на ежедневните стресови фактори. Затова бе създадена линията ANEW Vitale: първата серия грижа за кожата, разработена с новата технология ProEnergy комплекс. Революционният комплекс увеличава производството на протеина SP1, който подпомага запазването и укрепва структурата на протеините в кожата и улеснява доставката на хранителни вещества.

Продуктите от линията ANEW Vitale включват: почистващ гел, нощен гел крем, дневен крем със слънцезащитен фактор SPF 25 и околоочен гел крем. Всички те са създадени, за да увеличат комплекса ProEnergy в кожата, да подпомагат нейния блясък и да изравнят тена й. С линията ANEW Vitale кожата изглежда по-жива, а фините бърчици и разширени пори изчезват.

Резултатите: 85% от клиентите виждат как липсата на блясък, следите от умора и фините линии изчезват почти напълно едно след друго.*

Експертът:
"Осъзнавайки важността на протеина SP1 в поддържането на млада структура на кожата, нашият екип от учени създаде комплекса ProEnergy, за да повиши производството му в клетките на кожата", обясни Антони Гонзалез, старши експерт "Научни изследвания и развитие в грижата за кожата" на AVON. "Не беше изненада, че тестовете с продуктите от серията Vitale дадоха впечатляващи резултати. Жените, които използваха продуктите, видяха как кожата им става по-свежа и енергизирана и видимо по-млада".

*Базирано на мнението, споделено от участници в потребителски проучвания на продуктите дневен крем, нощен и околоочен гел. Намаляването на разширени пори не важи при употреба на околоочния гел.