Козметични Ревюта

Натурални дезодоранти SCHMIDT’S NATURALS

Козметични Ревюта, Натурални дезодоранти SCHMIDT’S NATURALS

Казваха, че натурален дезодорант никога не би проработил! Натуралните дезодоранти Schmidt’s Naturals обаче напълно промениха тази представа.

Иновативната грижа за тяло е създадена от Джейми Шмид през 2010 година в САЩ Портланд, Орегон.

Дезодорант стиковете са произведени с помощта на специално разработена и уникална сама по себе си формула, която неутрализира миризмата под мишниците, абсорбира влагата, оставя приятно чувство върху кожата и притежава свежи и дълготрайни аромати, като в същото време е напълно безвредна.

Алкалните pH стойности на естествения магнезий и сода бикарбонат са в основата на ефикасната формула против неприятните миризми. Също така за всеки продукт са използвани и внимателно подбрани хидратиращи масла, като масло от карите (шеа) и какао, в комбинация с кокосово масло за по-голяма хидратация на кожата, за по-лесно и гладко нанасяне, както и растителни пудри подпомагащи абсорбирането на влага под мишниците. В състава не присъстват парабени, изкуствени аромати и оцветители, глутен и алуминий, което прави продуктите подходящи дори и за бременни и кърмещи жени.

Schmidt’s Naturals предлага и специална серия за чувствителна кожа, подсилена с естествен магнезий, която през 2017 година печели наградата за НАЙ-ДОБЪР НАТУРАЛЕН ДЕЗОДОРАНТ - "2017 Total Beauty".

Очаквайте скоро още нови и интересни продукти на марката Schmidt’s Naturals.


https://www.schmidts-distributor.com/