Козметични Ревюта

Натурални дезодоранти SCHMIDT’S NATURALS

  • 30.05.2018
  • Автор: Светлана Илкова
Козметични Ревюта, Натурални дезодоранти SCHMIDT’S NATURALS

Казваха, че натурален дезодорант никога не би проработил! Натуралните дезодоранти Schmidt’s Naturals обаче напълно промениха тази представа.

Иновативната грижа за тяло е създадена от Джейми Шмид през 2010 година в САЩ Портланд, Орегон.

Дезодорант стиковете са произведени с помощта на специално разработена и уникална сама по себе си формула, която неутрализира миризмата под мишниците, абсорбира влагата, оставя приятно чувство върху кожата и притежава свежи и дълготрайни аромати, като в същото време е напълно безвредна.

Алкалните pH стойности на естествения магнезий и сода бикарбонат са в основата на ефикасната формула против неприятните миризми. Също така за всеки продукт са използвани и внимателно подбрани хидратиращи масла, като масло от карите (шеа) и какао, в комбинация с кокосово масло за по-голяма хидратация на кожата, за по-лесно и гладко нанасяне, както и растителни пудри подпомагащи абсорбирането на влага под мишниците. В състава не присъстват парабени, изкуствени аромати и оцветители, глутен и алуминий, което прави продуктите подходящи дори и за бременни и кърмещи жени.

Schmidt’s Naturals предлага и специална серия за чувствителна кожа, подсилена с естествен магнезий, която през 2017 година печели наградата за НАЙ-ДОБЪР НАТУРАЛЕН ДЕЗОДОРАНТ - "2017 Total Beauty".

Очаквайте скоро още нови и интересни продукти на марката Schmidt’s Naturals.


https://www.schmidts-distributor.com/