Здраве

Хранителни добавки за добро храносмилане и против подут корем

Здраве, Хранителни добавки за добро храносмилане и против подут корем

Работата на храносмилателната ни система зависи както от качеството на храната, която приемаме, така и от времето когато го правим. Ранната вечеря, плодовете като предястие, а не като десерт са само едни от основните принципи на правилното хранене против подут корем. Тогава когато не можем да ги спазваме или въпреки тях имаме проблем с храносмилането, на помощ ни идват някои хранителни добавки.

Най-препоръчвани за храносмилателната система се пробиотиците. Те се явяват  полезни, нетоксични живи бактерии, които живеят в организма и не причиняват болести. Напротив, полезни са за здравето.

Колониите от пробиотични бактерии в червата образуват специфичната за това място микрофлора (лактобацили и бифидобактерии). Дисбалансът на естествената микрофлора е причинен от различни болестни състояния като гъбични инфекции, отслабена имунна система, прием на силни лекарства, които убиват както лошите, така и добрите бактерии и др.
Една от спецификите при приема на пробиотици е, че е необходимо да се приемат редовно, за да се запази полезното за здравето действие.

Освен пробиотиците за качественото обработване и за извличане на ползите от храната се грижат храносмилателните ензими, както и много билки и растения, познати ни с качествата си от древни времена.

Синхрона между ензимите, подсигуряващи по-добро разграждане и абсорбция на храната, билките и пробиотичните бактерии, които контролират чревната микрофлора, стоят в основата на здравия храносмилателен тракт.

Хранителни добавки за добро храносмилане
Витаголд САНИЛАКС
Меко и предвидимо лаксативно действие с 9 природни съставки за стомашен комфорт. Стимулира чревната перисталтика и акумулира вода в дебелото черво. Регулира храносмилането. Има спазмолитично и антисептично действие. Увеличава усвояването на глюкоза в клетките и превръщането й в гликоген в черния дроб. Засилва метаболизма и ограничава превръщането на въглехидратите в мазнини.

Троа Шен Плосък корем - таблетки срещу подуване на стомаха
Хранителна добавка срещу подуване на стомаха. Програма ПЛОСЪК КОРЕМ® е решение за жени, които искат да поддържат плосък корем и нормална работа на стомашно-чревния тракт.
Благодарение на комбинираното действие на копър, зелена глина , фрукто-олигозахариди (FOS), калций и инулин, програма ПЛОСЪК КОРЕМ® благоприятства комфорта на храносмилателната система, стимулира и увеличава броя на чревната пребиота, нормализира чревната флора и създава усещане за лекота.

Буров Ензими
Ензими от растителен произход, които засилват обмяната на веществата, подкрепят храносмилането и функциите за изхвърляне на метаболити от организма. Спомагат за подкрепа на естествената защита на организма. Действа благоприятно върху дейността на стомашно – чревния тракт. Допринася за храносмилателен комфорт. Подпомага по естествен път функциите на имунната система.

Генезис Лаборатории ПРОВИОТИК
Провиотик растителен веган пробиотик от кокиче 500мг х24 таблетки за смучене. Провиотик е растителен продукт, изолиран от кокиче и отгледан в зеленчуков сок. Съдържа специален щам лактобацилус булгариукс GLB44 с мощно действие. 5 милиарда живи бактерии Lactobacillus bulgaricus GLB44, които допринасят за правилното функциониране на стомашно-чревната флора и висок имунитет. Провиотик доставя на организма милиарди полезни бактерии, които се прикрепват по стените на червата, от къде спомагат дейността на всички имунни клетки, като същевременно с това стимулира естествената продукция на антитела от организма. Провиотик подкрепя функцията на храносмилателния тракт, което го прави особено подходящ при стомашно-чревни разстройства. Той повишава имунитета и съпротивителните сили на организма като му помага да се защити от вирусни и бактериални инфекции, както и да подпомогне справянето на организма с вече съществуваща инфекция.

БенеФлора таблети
Хранителна добавка богата на пробиотици, пребиотици и фибри. Подходяща е за вегетарианци и хора с непоносимост към лактоза. Благоприятства чревната флора от средни до остри стомашно чревни разстройства, електролитният баланс в организма, имунната система, състоянието "лениви черва", запазването на храносмилателни ензими.

Kozmetikata.com

Още хранителни добавки за добро храносмилане вижте в секция "Храносмилателна система" в онлайн магазин shop-4health.com.


Абонамент