Здраве

Голямото откритие: Отърви се от грозните разширени вени - БЕЗ болезнени операции и опасни лазерни процедури!

  • 18.12.2015
  • Автор: Светлана Илкова
Здраве, Голямото откритие: Отърви се от грозните разширени вени - БЕЗ  болезнени операции и опасни лазерни процедури!

Пише: Невена Стоянова- ВНИМАНИЕ: Не прибягвай до лазерни процедури преди да прочетеш това!
- Грозната истина за операциите на разширените вени...
- Кое голямо откритие помага за премахването на разширените вени по естествен начин?
 

Недей да рискуваш с процедурите против разширените вени, които причиняват тяхното изгаряне. Нито с болезненото издърпване на вените, което носи своите последствия. Сега може да ползваш изпробваната комбинация от природни съставки, които нежно премахват разширените вени.

Разширените и паякообразни вени могат да се появят във всеки период от живота. Дългото стоене, ходенето на високи токчета, бременността, затлъстяването и др. влияят на развитието им. Болките могат да варират - от леки до непоносими, но при всички случаи, те се задълбочават с времето.

Ако сега нямаш проблем с разширените вени или забелязваш съвсем леки симптоми, не чакай състоянитето ти да се влоши.

Болезнената история на Катя и проблемът и с разширените вени

Цял живот Катя се срамувала от ясно изразените, пръснати по краката и разширени вени. Когато ходила на плаж винаги се стараела да ги прикрие. Не можела да ги понася, но все не успявала да намери лекарство против тях. Така тя прекарвала всяко лято, криейки краката си и чакайки по-студено време, за да ги скрие спокойно под дънките.


Краката на Катя първата и четвъртата седмица от терапията с Vein Stopper крем. Чувствала се неудобно всеки път, когато си слагала рокли, откриващи краката и. Разширените вени и пречили да ходи по-дълго. Краката и отичали и я боляли ужасно много, когато трябвало да бъде повече време навън. Затова и не е могла да прекарва достатъчно време в разходки с децата си.

Всичко, което децата и помнят от този период са еластичните чорапи, които майка им си слагала преди лягане и синкавите издутини по мамините крака.

Днес Катя само се присеща за проблемите с разширените вени. Откакто използва Vein Stopper не крие краката си, не избягва разходките и не чувства болки.

Хубава новина за жените и мъжете, страдащи от разширени вени

Благодарение на революционното откритие на експертите разширените вени се превръщат в минало. Може да скачаш, тичаш, караш колело, ходиш - без болки, отоци и други нeприятни усещания. Краката ти ще бъдат гладки и привлекателни. Ще можеш да ги разхождаш гордо и никога повече няма да се налага да ги криеш. Най-хубавото е, че изцяло ще се отървеш от болките.

Открита е тайната, която ще направи това възможно и за теб. Открий мощната комбинация, която ще върне живота на краката ти и веднъж завинаги забрави за болезнените операции и опасните лазерни процедури против разширените вени.

Топ експертите в областта на грижата за кожа са съставили списък с природни съставки, които са доказано ефективни против разширените вени. Тези природни блага помагат в борбата с уморените и отекли крака и подобряват циркулацията.

Проблеми при съществуващите терапии против разширени вени

Операциите, склеротерапията и лазерните процедури са нещо, което трябва да забравиш на мига. Питаш се защо?

Издърпването на разширените вени, т.е. операцията на разширените вени, е травматична и болезнена, точно както и звучи. Хирургът прави разрез в областта на слабинната гънка, на мястото, на което голямата подкожна вена се влива в дълбоката бедрена вена. След това отделя вената от главната вена и "издърпва" част от подкожната вена от слабините до коляното. Останалите вени се вадят с кукички през разрезите, които се правят по кожата. Последствия: болки, неприятно чувство, синини, кръвни съсиреци, инфекции, риск от поставянето на упойката.

Склеротерапията не премахва болката от разширените вени. Решава се само проблемът с паякообразните, лилави и червени забележими подкожни венички. Инжектирането на специален химичен разтвор във вените и капилярите предизвиква тяхното възпаление и увреждане, при което те изчезват. Недостатък на метода е необходимостта от няколко манипулации, които освен, че са неприятни, са и ненадеждни. При 93% от случаите паякообразните вени се появат отново след известно време. При това, инжектирането на химичния разтвор може да доведе и до алергични реакции.

Лазерното премахване  на разширените вени не е толкова инвазивно, но също носи рискове. Енергията от лазерния лъч повишава температурата във вената на 120 °C . При тази температура протеините във венозните съдове дегенерират, след което тя се запушва. Високата температура води до кипене на кръвта, термично увреждане на стените и свиването на колагена, което може да причини пръскането на вената.

Vein Stopper - мощна комбинация от природни съставки

Откакто са открити естествените съставки, които премахват разширените вени, все повече козметични продукти се изготвят на тяхна база. Но, най-важни в случая са високото качество на съставките и правилното им съотношение - всичко това ще намерите във Vein Stopper крем.

Ето защо кремът Vein Stopper доказано помага:

 - за премахването на разширените вени
 - за премахването на малките паякообразни вени
 - да се отървеш от болките и неприятното усещане в краката
 - за премахването на отоците, предизвикани от разширените вени
 - за намаляването на тежестта и умората в краката
 - за подобряването на кръвната циркулацията
 - да имаш гладки и привлекателни крака
Без странични ефекти и вредни въздействия


Най-хубавото е, че не трябва да мислиш за всички тези рискове, които носят останалите видове терапия на разширените вени. Vein Stopper Кремът е ефективен, а при това и напълно безопасен. Безболезненият метод, който премахва разширените вени, само днес е с 50% по-ниска цена. И това не е всичко. Дистрибуторът ти предлага 100% гаранция за удовлетвореност. Ако не постигнеш желаните резултати, може да върнеш продукта в срок от 44 дни. Дори и празна опаковка, ще получиш обратно пълната цена на продукта!

Повече за Vein Stopper може да прочетете ТУК.


Побързай! Само днес цената на този революционен продукт е намалена с цели 50%. Поръчай сега два Vein Stopper крема на цената на един и спести от разходите по доставката.