Звезден миг

Линдзи Лоън в емоционална криза

  • 27.07.2016
  • Автор: Светлана Илкова
Звезден миг, Линдзи Лоън в емоционална криза

Американската актриса Линдзи Лоън напоследък е доста инпулсивна и публичносе извини за поведението си напоследък.

Драмата на Линдзи е свързана с попарената нейна идилия с руснака Егор Тарабасов. Очевидци разказват, че са видели Тарабасов да напуска дома на звездата с куфари. След като двамата се разделиха, Линдзи пожела Егор да не остава повече в жилището й. Затова той си събрал багажа и се изнесъл.

Линдзи трудно преживява раздялата, защото беше убедена, че е намерила истинската си любов. Тя дори започнала да учи руски, но лингвистичните й способности с оказали слаби и семейството на Тарабасов решило да засили познанията си по английски, за да общува с нея. Срещата с Егор преобръща живота й и тя започва да мисли за свое семейство.

След разрива Линдзи помоли медиите да не се ровят в живота й, но лично разгласи в социалните мрежи какво се случва. Тя първо обвини Егор в изневяра, после в опит за убийство, а накрая намекна, че е бременна.

За няколко дни 30-годишната актриса направи няколко шумни съобщения в Instagram, Snapchat и Twitter, които впоследствие свали, а днес се разкая за емоционалните си люшкания и заключи, че и тя заслужава още един шанс. /БГНЕС