Звезден миг

Тайните за красота на Кейт Мос

  • 19.05.2016
  • Автор: Светлана Илкова
Звезден миг, Тайните за красота на Кейт Мос

Британската супермоделка Кейт Мос призна, че се грижи за красотата си с домашна козветика, базирана на краставица и вода с лед.

42- годишната красавица се почиства отвътре със сокова диета. Подробностите Кейт разкри в интервю за американското модно списание W.

"Сок. Най-малко три пъти в годината в продължение на седмица правя изчистване със сокове. Харесва ми. Чувствам се прекрасно. А след това имам толкова много енергия! Всички ми казват: "Моля … шшшт". "О Боже мой, имам толкова енергия, че започва да отскача от стените!", похвали се Мос.

Тя рядко пие кафе и предупреди тези, които обичат кофеиновата напитка, че соковата диета обикновено им се удава трудно. Кейт не е сред жените, които категорично избягват слънцето, но не се подлага на въздействието му специално и нанася върху лицето си слънцезащитен крем с фактор 50.

Красавицата използва начин, който видяла някога на кино: щом се събуди сутринта, потапя лицето си във вода с лед. "Тези стари трикове работят!"  Използва и резенчета краставица, които поставя за няколко минути върху лицето.

В чантичката си Мос винаги носи балсам за устни. Любим й вкус е бадемовият.

Красавицата признава и че не обича да губи времето си за маникюр в салон. Тя прекрасно си го прави сама. /БГНЕС