Звезден миг

Дженифър Анистън - най-красивата жена на света за 2-ри път

  • 22.04.2016
  • Автор: Светлана Илкова
Звезден миг, Дженифър Анистън - най-красивата жена на света за 2-ри път

Актрисата Дженифър Анистън беше обявена за най-красивата жена на света за 2016 г. според американското списание "Пипъл". Това е вторият път, в който тя получава отличието, като първият път е през 2004 г.

Пред изданието 47-годишната Анистън сподели, че се чувства много поласкана от титлата. Тя също така сподели, че се чувства най-красива, когато полага грижи за своето тяло.

Актрисата заяви, че на нейната възраст трябва много да внимава с какво се храни, как спи и как се грижи за себе си. Дженифър допълва още, че според нея красотата на една жена идва от нейната "вътрешна увереност, мир, доброта и честност".

Според нея също така е много важно жените да поемат предизвикателства и да не се чувстват зле, ако нещата не стават по начина, по който те искат. "Не трябва да се чувствате като провал и да позволявате на хората да критикуват вашия живот и да ви карат да се чувствате сякаш сте се провалили в нещо", допълни тя.

Нещото, което прави Анистън най-щастлива обаче е нейният съпруг актьорът Джъстин Теру. "Той е невероятно добър в толкова много неща и като цяло е добър човек", допълва тя. /БГНЕС