Звезден миг

Александра Сърчаджиева с ново усещане за красота

  • 11.04.2016
  • Автор: Светлана Илкова
Звезден миг, Александра Сърчаджиева с ново усещане за красота

Алекс Сърчаджиева стана представител на Avon. Като основно предимство в новото начинание актрисата изтъква възможността да вдъхнови други жени да търсят и откриват красотата, да бъдат по-уверени и да прегръщат хилядите възможности, които имат за успех и развитие.

"През продуктите и философията на компанията получих ценен урок как можеш да балансираш между всички лични и професионални роли и да изглеждаш добре. Убедих се в една максима, която придоби още по-голяма стойност - Дайте на една жена подходящото червило и тя ще покори света!" – споделя Алекс. "Красотата ти дава увереността, с която вдъхновяваш околните. С Avon повярвах, че красотата има силата да промени света."

В рамките на проекта Алекс засне специална фотосесия и видео, в което разказва за всички предимства и предизвикателства, които намира в новата си роля, за своето лично усещане за красота и вдъхновение, за приятелствата, подкрепата и възможността да препоръчаш продуктите, които най-много харесваш по лесен и приятен начин.

Kozmetikata.com