Звезден миг

Откровенията на Кара Делевин

  • 17.03.2016
  • Автор: Светлана Илкова
Звезден миг, Откровенията на Кара Делевин

Моделът Кара Делевин, която започва своята кариера на модния подиум едва на 16 години, напоследък обърна гръб на ревютата и фотосесиите и се насочи към актьорската професия в търсене на щастието. Красавицата, в дълбокто откровение в своя блог, обяснява защо е взела решението да се откаже от модата, въпреки че е един от най-търсените модели в света.

В последно време 23-годишната звезда е насочила всичките си усилия към изграждането на кариера на големия екран и скоро ще я гледаме в нова лента. "Станах модел на 16 г., тогава всички бяха срещу мен. Аз бях по-ниска от повечето момичета в бизнеса. Все пак успях да се справя и никога не се предадох", пише Делевин.

"Трябваше да получа одобрението на всички. Имах чувството, че е необходимо да получа одобрението на всички. В резултат на това, спрях да виждам себе си и да усещам какво е да си щастлив, какво означава да бъдеш успешен. Мисля, че всички дойде от желанието да се харесам на всички", споделя откровено Кара.

"След години на усещане, че постоянно разочаровам другите, изведнъж си казах: "Чакай, какво правя? За кого го правя? С течение на времето осъзнах, че мнението на останалите не е най-важното за мен", признава манекенката. "Да, за кариерата на модел то е много важно, но не най-важното. Разбира се, аз съм горда от постиженията си, но в тази среда не бях истински щастлива. Виждането ми сега се промени. Знаех, че трябва да направя преоценка на живота си и целите ми в бъдеще. Нищо не се случва за една нощ, но аз имах нужда от това", убедена е хубавицата.

"Ще ми е необходимо време, но сега си давам сметка, че работата не е всичко и успехът идва под много форми. Отворих съзнанието си към нови неща, към които подхождам с детско любопитство. Сега прекарвам повече време, правейки нещата, които обичам", сподели още Делевин. /БГНЕС